Bleona Kopjon Ciljeten
2 posters
Faqja 1 e 1
Bleona Kopjon Ciljeten
Ashtu si Cili pak dite me pare, edhe Bleona i ka dal ne krah kryeministrit Berisha me nismen per hartimin e nje projektligji kunder medias roze, me synim ruajtjen e jetes private te personazheve publike.Megjithese me nje eksperience te gjate jete ne Amerike ku sigurisht ka pare se ç’bejne gazetaret roze per personazhet e showbizit, ajo duket se nuk i ka pertypur mire shkrimet qe jane shkruajtur per te.
Dhe si kavajse nuk ka se si te shprehet ndryshe per kryeministrin Berisha: “Une mendoj qe kryeministri Berisha ka shume te drejte! Ai eshte nje njeri me nje vizion te pakrahasueshem me asnje tjeter. Une kam qene gjithmone e dashuruar me te qe kur kam qene femije e kendoja ne koncertet e ’96. Kjo dashuri midis meje dhe kryeministrit sa vjen dhe behet me e forte e solidarizohet me shume ne çdo fjalim apo mbledhje qeverie, takim ose koncert. I adore and I love Sali Berisha!”. (Marre nga albobserver.com)
Dhe si kavajse nuk ka se si te shprehet ndryshe per kryeministrin Berisha: “Une mendoj qe kryeministri Berisha ka shume te drejte! Ai eshte nje njeri me nje vizion te pakrahasueshem me asnje tjeter. Une kam qene gjithmone e dashuruar me te qe kur kam qene femije e kendoja ne koncertet e ’96. Kjo dashuri midis meje dhe kryeministrit sa vjen dhe behet me e forte e solidarizohet me shume ne çdo fjalim apo mbledhje qeverie, takim ose koncert. I adore and I love Sali Berisha!”. (Marre nga albobserver.com)
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Bleona Kopjon Ciljeten
Nuk di te beje asgje dhe prandaj kopjon,mire te huajat po e paska kapur edhe me kengetaret shqiptare.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Shpati ka frikë Çiljetën
» Fansat ankohen për Çiljetën: “Të duam në festivale”
» Nora sërish kopjon
» Kë po e kopjon Nora Istrefi?