Njerëzit që jetojnë si … minj në kafaze (foto lajm)
2 posters
Faqja 1 e 1
Njerëzit që jetojnë si … minj në kafaze (foto lajm)
Hong Kong është një nga qytetet më të pasura në botë ku do gjesh shtëpitë dhe makinat më të shtrenjta në botë.
Por ajo ka një anë të errët. Pra errët që nëse ju arrijnë të durojnë dhe të shohim se çfarë fsheh ky qytet misterioz.. Fotografi britanik Brian Cassey gjeti mijëra njerëz që jetojnë në kafaze.maksimum 2 metra të gjatë, por janë edhe më të shtrenjtët se ashtu personi ka edhe mundësinë që qëndroi në këmbë.Këto banesa ndodhen në ndërtesa të shkatërruara dhe qiramarrësit ndajnë edhe tualetet që dhe ato në gjendje të keqe.Alternative tjetër është në rrugë…
Por ajo ka një anë të errët. Pra errët që nëse ju arrijnë të durojnë dhe të shohim se çfarë fsheh ky qytet misterioz.. Fotografi britanik Brian Cassey gjeti mijëra njerëz që jetojnë në kafaze.maksimum 2 metra të gjatë, por janë edhe më të shtrenjtët se ashtu personi ka edhe mundësinë që qëndroi në këmbë.Këto banesa ndodhen në ndërtesa të shkatërruara dhe qiramarrësit ndajnë edhe tualetet që dhe ato në gjendje të keqe.Alternative tjetër është në rrugë…
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Njerëzit që jetojnë si … minj në kafaze (foto lajm)
E tmerrshme,po ky shet cfare ben?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Pishina më e madhe në botë (FOTO LAJM)
» Foto lajm...
» Tunel për të hyrë në Gjykatën e Tropojës (FOTO LAJM)
» Bukuritë e botës ku jetojmë (FOTO LAJM)
» 10 vendet më pak të lumtura në botë (FOTO LAJM)
» Foto lajm...
» Tunel për të hyrë në Gjykatën e Tropojës (FOTO LAJM)
» Bukuritë e botës ku jetojmë (FOTO LAJM)
» 10 vendet më pak të lumtura në botë (FOTO LAJM)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi