Facebook, rregulla të reja në lidhje me emrat apo pseudonimet
2 posters
Faqja 1 e 1
Facebook, rregulla të reja në lidhje me emrat apo pseudonimet
Nju Jork, 17 Shkurt 2012, NOA - Disa përshkrime të sjella nga TechCrunch tregojnë se ditët e ardhshme Facebook do të prezantojë të reja të rëndësishme në lidhje me pseudonimet dhe llogaritë e certifikuara.
Deri në ditët e sotme Facebook gjithmonë është përpjekur të jetë në korrespodencë të plotë me normat ligjore mes emrave të shumtë të përdoruesve dhe llogarive, që shpesh herë përfshijnë, emra të personazheve të famshëm, emra arti ose për ata që kërkojnë të përdorin një pseudonim ekzistojnë shumë pak mundësi.
E megjithatë me kalimin e kohës gjithmonë është gjetur një mënyrë për të realizuar diçka të tillë.
Përshkrimet që vijnë nga TechCrunch tregojnë se Facebook do të prezantojë të reja të rëndësishme në lidhje me pseudonimet dhe llogaritë e certifikuara.
Do të jenë dy çështjet që do të përballen:nga njëri krah VIP-at mund të vërtetojnë identitetin e tyre nëpërmjet një imazhi apo dokumenti zyrtar, në krahun tjetër do të zgjedhin dhe pseudonimin e preferuar me të cilin mund të regjistrohen në Facebook.
r.b/NOA
Deri në ditët e sotme Facebook gjithmonë është përpjekur të jetë në korrespodencë të plotë me normat ligjore mes emrave të shumtë të përdoruesve dhe llogarive, që shpesh herë përfshijnë, emra të personazheve të famshëm, emra arti ose për ata që kërkojnë të përdorin një pseudonim ekzistojnë shumë pak mundësi.
E megjithatë me kalimin e kohës gjithmonë është gjetur një mënyrë për të realizuar diçka të tillë.
Përshkrimet që vijnë nga TechCrunch tregojnë se Facebook do të prezantojë të reja të rëndësishme në lidhje me pseudonimet dhe llogaritë e certifikuara.
Do të jenë dy çështjet që do të përballen:nga njëri krah VIP-at mund të vërtetojnë identitetin e tyre nëpërmjet një imazhi apo dokumenti zyrtar, në krahun tjetër do të zgjedhin dhe pseudonimin e preferuar me të cilin mund të regjistrohen në Facebook.
r.b/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Facebook, rregulla të reja në lidhje me emrat apo pseudonimet
jom rehat pa fb se kisha or e min tu ndrru nickun
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kontrabanda, rregulla te reja per birren
» A po i detyron Facebook vajzat e reja të jenë më seksuale në një kohë më të hershme?
» Kërkon lidhje në Facebook, mbyll takim në hotel të Athinës dhe i del e shoqja
» Rregulla Geeks! ose Rregulla Absolute
» Cmendim keni për lidhjet e fshehta? Pse ka lidhje të tilla? Me cfarë syri i shohin të tjerët këto lidhje?
» A po i detyron Facebook vajzat e reja të jenë më seksuale në një kohë më të hershme?
» Kërkon lidhje në Facebook, mbyll takim në hotel të Athinës dhe i del e shoqja
» Rregulla Geeks! ose Rregulla Absolute
» Cmendim keni për lidhjet e fshehta? Pse ka lidhje të tilla? Me cfarë syri i shohin të tjerët këto lidhje?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi