Paul McCartney: E lashë marijuanën, vetëm nga vajza ime
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Paul McCartney: E lashë marijuanën, vetëm nga vajza ime
Ai kurrë nuk e ka fshehur pasionin e tij për të pirë “bar” dhe në fakt e ka thënë vazhdimisht, se shumë melodi të famshme të grupit “Beatles” u ngjizën pikërisht nën ndikimin e marijuanës.
Por në moshën e pjekur të 69 viteve, Paul McCartney, ka vendosur përfundimisht që ta mbyllë historinë e tij me marijuanën.
Muzikanti britanik e ka pohuar këtë gjë publikisht duke shtuar se një vendim të tillë e ka ndërmarrë nga ndjenja që po ushqen për vajzën e tij të vogël, Beatriçe, vetëm 8 vjeç.
Edhe pse ai ka pasur gjatë jetës së tij katër fëmijë, duket se dashuria e re atërore që e ka kapur me Beatriçen, e bëri të heqë dorë nga drogat e lehta:
"Unë kam tymosur mjaftueshëm. Pjesa ime. Kur ju jeni në rritje të një fëmije, ndjenja juaj e përgjegjësisë, ju bën të kuptoni se kjo gjë nuk është më e nevojshme", ka deklaruar ai.
e.t/NOA
Por në moshën e pjekur të 69 viteve, Paul McCartney, ka vendosur përfundimisht që ta mbyllë historinë e tij me marijuanën.
Muzikanti britanik e ka pohuar këtë gjë publikisht duke shtuar se një vendim të tillë e ka ndërmarrë nga ndjenja që po ushqen për vajzën e tij të vogël, Beatriçe, vetëm 8 vjeç.
Edhe pse ai ka pasur gjatë jetës së tij katër fëmijë, duket se dashuria e re atërore që e ka kapur me Beatriçen, e bëri të heqë dorë nga drogat e lehta:
"Unë kam tymosur mjaftueshëm. Pjesa ime. Kur ju jeni në rritje të një fëmije, ndjenja juaj e përgjegjësisë, ju bën të kuptoni se kjo gjë nuk është më e nevojshme", ka deklaruar ai.
e.t/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Paul McCartney: E lashë marijuanën, vetëm nga vajza ime
kjo tregon se je nje prind i mire.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Përgjimet, Paul McCartney në polici
» Nëna e 4 fëmijëve të vdekur: I lashë vetëm për bukën e gojës
» Vajza që jeton vetëm me patate
» Ngjyra Pink ose Rozë nuk ekziston. Na vjen keq vajza është vetëm një iluzion (VIDEO)
» Gili: Lashë mësuesinë për muzikën
» Nëna e 4 fëmijëve të vdekur: I lashë vetëm për bukën e gojës
» Vajza që jeton vetëm me patate
» Ngjyra Pink ose Rozë nuk ekziston. Na vjen keq vajza është vetëm një iluzion (VIDEO)
» Gili: Lashë mësuesinë për muzikën
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi