Ngjyra Pink ose Rozë nuk ekziston. Na vjen keq vajza është vetëm një iluzion (VIDEO)
2 posters
Faqja 1 e 1
Ngjyra Pink ose Rozë nuk ekziston. Na vjen keq vajza është vetëm një iluzion (VIDEO)
A e ekziston ngjyra pink?
Është ngjyra më e preferuar sidomos për vajzat e vogla në të gjithë botën, lidhur me, pranverë, feminitetin dhe romancën.
Megjithatë, shkencëtarët kanë njoftuar se ngjyra rozë nuk ekziston.
E pra e bën atë, vetëm në mendjet tona.
Problemi qëndron në faktin se trëndafili është një kombinim ngjyrash, e kuqe dhe vjollcë, dy ngjyra të cilat - nëse i shihni në një ylber - janë në anën e kundërta të spektrit.Robert Krulwich prezantues shkencore Radiolab theksoi se është një kombinim dritash, një përthyerje.
Ndërsa Jill Morton, profesor në Universitetin e Hauait, i cili është konsultuar me Xerox, Kodak ku ngjyrat diskutohen më shumë, nuk është dakord, ai thotë se ekziston dhe ngjyra rozë por jo si pjesë e spektrit të dritës, por një si ekstra kolor-fantazmë.
Është ngjyra më e preferuar sidomos për vajzat e vogla në të gjithë botën, lidhur me, pranverë, feminitetin dhe romancën.
Megjithatë, shkencëtarët kanë njoftuar se ngjyra rozë nuk ekziston.
E pra e bën atë, vetëm në mendjet tona.
Problemi qëndron në faktin se trëndafili është një kombinim ngjyrash, e kuqe dhe vjollcë, dy ngjyra të cilat - nëse i shihni në një ylber - janë në anën e kundërta të spektrit.Robert Krulwich prezantues shkencore Radiolab theksoi se është një kombinim dritash, një përthyerje.
Ndërsa Jill Morton, profesor në Universitetin e Hauait, i cili është konsultuar me Xerox, Kodak ku ngjyrat diskutohen më shumë, nuk është dakord, ai thotë se ekziston dhe ngjyra rozë por jo si pjesë e spektrit të dritës, por një si ekstra kolor-fantazmë.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Ngjyra Pink ose Rozë nuk ekziston. Na vjen keq vajza është vetëm një iluzion (VIDEO)
jan ato vajzat budallaqe cupelinat e vogla qe or e min pink pink nuk llogjikojn gjynah tgjorat
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ngjyra rozë
» Fenomeni i basketbollit, është i gjatë vetëm 137 cm (Video)
» A eshte jeta iluzion?
» Vajza që jeton vetëm me patate
» Godo: Zgjidhja e krizës vjen vetëm nga ndërkombëtarët
» Fenomeni i basketbollit, është i gjatë vetëm 137 cm (Video)
» A eshte jeta iluzion?
» Vajza që jeton vetëm me patate
» Godo: Zgjidhja e krizës vjen vetëm nga ndërkombëtarët
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi