Linda Halimi & Big D kurorëzojnë dashurinë me fejesë
+2
dajti modh
Aяtємιѕα
6 posters
Faqja 1 e 1
Linda Halimi & Big D kurorëzojnë dashurinë me fejesë
Gënjeshtra e këngëtares Linda Halimi se mes saj dhe menaxherit Davon Edëards (Big D) nuk ka asgjë më shumë se shoqëri, në fund u dekonspirua. Ata që shfaqeshin së bashku kudo në çdo event, e kanë bërë publike lidhjen e tyre me fejesë. Po si është njohur Linda me Big D? Siç ka treguar dhe vetë këngëtarja, e cila në fillimet e saj ka kënduar në kishën amerikane në kampin Bondsteel në Ferizaj, aty ka takuar Davonin, i cili atë kohë ka shërbyer në forcat e KFOR-it amerikan. Për një kohë të gjatë Linda ka performuar hite të njohura botërore me rastin e festave dhe meshave të ndryshme në këtë kishë, ndërsa më vonë filloi një karrierë artistike me pjesëmarrjen në shumë festivale. Këngëtarja e njohur pas vetes ka një fejesë të dështuar, e cila thuhej se ishte shumë ideale, por më vonë doli ndryshe, pasi Linda u nda nga kitaristi Ilir Halili dhe filloi të shijonte jetën si ‘’single lady’’.
Bëri disa ndryshime në stilin e saj, filloi të duket më seksi, ndryshoi gardërobën, mënyrën e të kënduarit, udhëtoi drejt S h – teteve të Bashkuara të Amerikës për të realizuar disa projekte muzikore pikërisht në bashkëpunim me Big D, takoi idhullin e saj Britney Spears e natyrisht, takoi edhe prindërit e Davonit. Tentoi disa herë të përgënjeshtrojë lajmet ku lakohej emri i saj dhe i Big D, të cilin e prezantonte për një kohë të gjatë si menaxher, por në fund u dorëzua. Ajo është fejuar me menaxherin e saj pikërisht në Ditën e të dashurarve. Dhëndri i huaj, nuses së ardhshme i ka dhuruar edhe unazë prej diamanti, ndërsa këngëtarja tashmë ka ndryshuar statusin e saj në facebook dhe ka shkruar një mesazh për të gjithë miqtë e saj. ‘’Faleminderit të gjithëve për mesazhet dhe urimet. Ky Shën Valentin ka qenë gjithçka si në ëndërr dhe ndihem e bekuar që kam pranë një njeri si ai… ‘’, thuhet në fund të mesazhit të Lindës. Ne tentuam të kontaktojmë këngëtaren dhe të fejuarin e saj, por asnjëri nuk prferoi të japë ndonjë deklaratë më tepër rreth fejesës.
Bëri disa ndryshime në stilin e saj, filloi të duket më seksi, ndryshoi gardërobën, mënyrën e të kënduarit, udhëtoi drejt S h – teteve të Bashkuara të Amerikës për të realizuar disa projekte muzikore pikërisht në bashkëpunim me Big D, takoi idhullin e saj Britney Spears e natyrisht, takoi edhe prindërit e Davonit. Tentoi disa herë të përgënjeshtrojë lajmet ku lakohej emri i saj dhe i Big D, të cilin e prezantonte për një kohë të gjatë si menaxher, por në fund u dorëzua. Ajo është fejuar me menaxherin e saj pikërisht në Ditën e të dashurarve. Dhëndri i huaj, nuses së ardhshme i ka dhuruar edhe unazë prej diamanti, ndërsa këngëtarja tashmë ka ndryshuar statusin e saj në facebook dhe ka shkruar një mesazh për të gjithë miqtë e saj. ‘’Faleminderit të gjithëve për mesazhet dhe urimet. Ky Shën Valentin ka qenë gjithçka si në ëndërr dhe ndihem e bekuar që kam pranë një njeri si ai… ‘’, thuhet në fund të mesazhit të Lindës. Ne tentuam të kontaktojmë këngëtaren dhe të fejuarin e saj, por asnjëri nuk prferoi të japë ndonjë deklaratë më tepër rreth fejesës.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Linda Halimi & Big D kurorëzojnë dashurinë me fejesë
hajde te na trashegohesh mi LINDA
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Sa i bardhe..................
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Lina ka nje ze te mrekullushem ,UNIK .
Urime u trashegoft...!!
Urime u trashegoft...!!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
u martua dhe kjo... vetem Emona ka ngel pa u martu n'Kosov..
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
U trashegoft goca......................
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Linda Halimi me karrierë ndërkombëtare?
» Linda Halimi, sjell këngën e parë në anglisht (video)
» Linda Halimi: “I urrej femrat që bëjnë operacione plastike”
» Linda Halimi – Vajza kosovare nga fshati qe sfidoi kengetaret seksi
» Martohen pas 28 vjet fejesë
» Linda Halimi, sjell këngën e parë në anglisht (video)
» Linda Halimi: “I urrej femrat që bëjnë operacione plastike”
» Linda Halimi – Vajza kosovare nga fshati qe sfidoi kengetaret seksi
» Martohen pas 28 vjet fejesë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi