Banderas ringjall Pikason
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Banderas ringjall Pikason
Në filmin e ri biografik "33 Dias", piktorin legjendar Pablo Pikaso do ta luajë Antonio Banderas. Ngjarja e filmit do ta përcjellë jetën e artistit gjatë 33 ditëve të krijimit të veprës së tij të famshme "Guernica".
Filmi nuk do të fokusohet vetëm në procesin kreativ të Pikasos, por edhe tregimin e komplikuar të dashurisë mes tij dhe artistes franceze Dora Maar. Është interesant se Antonio deri tani disa herë e ka refuzuar këtë rol, transmeton Zeri.
“Deri tani disa herë e kam refuzuar këtë rol, pasi nuk e kam konsideruar veten të mjaftueshëm për këtë. Por pasi kam lindur në Spanjë, nga vjen edhe piktori, e kam kuptuar se kam një lidhje të veçantë me të”, është shprehur Banderas.
Filmi nuk do të fokusohet vetëm në procesin kreativ të Pikasos, por edhe tregimin e komplikuar të dashurisë mes tij dhe artistes franceze Dora Maar. Është interesant se Antonio deri tani disa herë e ka refuzuar këtë rol, transmeton Zeri.
“Deri tani disa herë e kam refuzuar këtë rol, pasi nuk e kam konsideruar veten të mjaftueshëm për këtë. Por pasi kam lindur në Spanjë, nga vjen edhe piktori, e kam kuptuar se kam një lidhje të veçantë me të”, është shprehur Banderas.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Banderas ringjall Pikason
e paka cu nga varri me duket..........
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Antonio Banderas: Kam pasur tumor
» Rindërtimi i tingujve përmes imazhit ringjall regjistrimin më të vjetër
» Banderas: Pasioni shuhet, dashuria reziston
» Rindërtimi i tingujve përmes imazhit ringjall regjistrimin më të vjetër
» Banderas: Pasioni shuhet, dashuria reziston
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi