Marijuana nuk i dëmton mushkëritë
5 posters
Faqja 1 e 1
Marijuana nuk i dëmton mushkëritë
Një studim i ri i realizuar nga shkencëtarët amerikanë, ku janë përfshirë 5.000 njerëz, ka treguar se tymosja e marihuanës nuk shkakton pasoja afatgjate në mushkëri, për dallim nga duhani.
Shkencëtarët pranë Institutit kombëtar për zemër, mushkëri dhe gjak shpresojnë se studimi i cili ka zgjatur 20 vite do të ndihmojë që të ndryshohen mendimet e deritanishme rreth konsumimit të marihuanës.
“Marihuana vazhdon të jetë drogë ilegale dhe ka shumë efekte të komplikuara në organizmin e njeriut dhe funksionin e tij”.
“Ekzistojnë shumë rreziqe të tjera nga tymosja e vazhdueshme e marihuanës, por kjo që kemi studiuar ne ka treguar se nuk shkakton dëmtim të mushkërive”, ka deklaruar udhëheqësi i studimit, Stefan Kertesy.
Në studim janë përfshirë njerëz të moshave ndërmjet 18 dhe 30 vjeç, ndërsa janë analizuar nga viti 1985 deri në vitin 2006.
Shkencëtarët pranë Institutit kombëtar për zemër, mushkëri dhe gjak shpresojnë se studimi i cili ka zgjatur 20 vite do të ndihmojë që të ndryshohen mendimet e deritanishme rreth konsumimit të marihuanës.
“Marihuana vazhdon të jetë drogë ilegale dhe ka shumë efekte të komplikuara në organizmin e njeriut dhe funksionin e tij”.
“Ekzistojnë shumë rreziqe të tjera nga tymosja e vazhdueshme e marihuanës, por kjo që kemi studiuar ne ka treguar se nuk shkakton dëmtim të mushkërive”, ka deklaruar udhëheqësi i studimit, Stefan Kertesy.
Në studim janë përfshirë njerëz të moshave ndërmjet 18 dhe 30 vjeç, ndërsa janë analizuar nga viti 1985 deri në vitin 2006.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Marijuana nuk i dëmton mushkëritë
une prandaj pi kete
Albert- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : selanik
Postime : 7055
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/07/2010
Mosha : 80
Hobi : sekret
Pse sthu ti,te pij mariuane ne vend te hashashit aaahahahha
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
mariuana eshte perdorur ne shekujt e meparshem si ilac
vaji i mariuanes lufton tumorret kancerogjene
vaji i mariuanes lufton tumorret kancerogjene
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
une nuk kam pire kurr ne jeten time drog qoft edhe drogra te lehta si mariuana edhe pse kam pasur thaset plot me drog
por dua tju them se kam lexuar nje liber te nje mjeku frances i cili eshte profesor ne shkencen e mjeksis dhe ai pohonte se mariuana ka bere mbrekulliara ne shum pacient qe ai mjekonte, mariuana permban THC mariuana ne te semuret perdoret ne formen e cajit por efekte te mbrekullueshme ka dhene vaji i mariuanes i cili ka bere vertet mbrekullira
por dua tju them se kam lexuar nje liber te nje mjeku frances i cili eshte profesor ne shkencen e mjeksis dhe ai pohonte se mariuana ka bere mbrekulliara ne shum pacient qe ai mjekonte, mariuana permban THC mariuana ne te semuret perdoret ne formen e cajit por efekte te mbrekullueshme ka dhene vaji i mariuanes i cili ka bere vertet mbrekullira
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Similar topics
» Marijuana jep shprese per sherimin e kancerit
» Pastroni mushkëritë nga tymi i duhanit
» Bizelja rritet në mushkëritë e një amerikani
» Paraja te demton shendetin !