Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Marijuana jep shprese per sherimin e kancerit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Marijuana jep shprese per sherimin e kancerit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Marijuana jep shprese per sherimin e kancerit

5 posters

Shko poshtë

Marijuana jep shprese per sherimin e kancerit Empty Marijuana jep shprese per sherimin e kancerit

Mesazh nga T_o_n_i Sun 23 Sep 2012 - 7:25

Marijuana jep shprese per sherimin e kancerit

E kush e kishte imagjinuar? Marijuana mund të rezuktojë një instrument ideal për të luftuar kancerin, falë aftësisë së saj për të reaguar kundër formave më agresive të sëmundjes. Duket se kanë sjellë përfundime paraprake pozitive një kërkim i bërë së fundi nga dy shkencëtarë Sean McAllister e Pierre Desprez të “San Francisco’s California Pacific Med
ical Center Research Institute”.

Praktikisht është treguar se substanca psikotrope që përmban bima e kanabisit ka aftësitë për të shuar aktivitetin e një geni përgjegjës për metastazën e kancerit në gji dhe në sëmundje të tjera. Gjithçka, pa sjellë asnjë pasojë toksike. Studimi konfirmon se bari duhet të ketë një efekt të ngjashëm te minjtë. Ndërkohë që hapi i ardhshëm është të realizohen të njëjtët teste edhe nëpër qeniet njerëzore.
“U deshën rreth 20 vjet kërkime për ta kuptuar, por jemi të eksituar – ka thënë Pierre Desprez, një nga shkencëtarët -. Duam të nisim me provat te njerëzit sa më shpejt të jetë e mundshme. Zbulimi që ka kaluar testet e laboratorit dhe eksperimentet tek kafshët, është në pritje të autorizimit për studimet klinike mbi njerëzit”.
T_o_n_i
T_o_n_i
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 18036
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 30/05/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Marijuana jep shprese per sherimin e kancerit Empty Re: Marijuana jep shprese per sherimin e kancerit

Mesazh nga Anakonda Mon 24 Sep 2012 - 2:55

ca thu ri po kjo duket se esht shkaktari shum vdekjeve
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Marijuana jep shprese per sherimin e kancerit Empty Re: Marijuana jep shprese per sherimin e kancerit

Mesazh nga T_o_n_i Mon 24 Sep 2012 - 2:56

me ne fund do mund te tymosim lirshem mi
T_o_n_i
T_o_n_i
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 18036
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 30/05/2009

Mesazh nga Ariel Sun 14 Oct 2012 - 11:03

Po po dhe ta bon trunin asfalt je farewww
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Ke shpia ime
Postime Postime : 15707
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/06/2010
Mosha Mosha : 104
Hobi Hobi : Udhetimet, vdes per pushime larg

http://www.klealove.com

Mesazh nga mister.albania Sun 14 Oct 2012 - 20:00

Sherimin e kesaj semundjeje per fat te keq se kan gjet ilacin(ose s duan me ta nxjerr )sa per marihuanen di gje ne momentet e fundit te jetes te lehteson dhimbjen e jo te sheron.
mister.albania
mister.albania
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 1079
Anëtarësuar Anëtarësuar : 15/10/2009

Mesazh nga Ariel Mon 15 Oct 2012 - 1:24

Thone qe kancerin e sheron helmi i akrepit blu qe gjendet vetem ne Kube...dhe Fidel Kastro e ruan me fanatizem qe mos ta nxjerrin nga Kuba...
Presidenti i Venezueles atje shkoi qe u kurua nga kanceri...sesa rezultat i ka dhene nuk e di...
Kam degjuar qe eshte nje farmaci ne tirane qe eshet nje medikament te tille dhe vijne nga gjithe vendet europiane per ta blere ne tirane... 100 euro nje flakon a dicka e tille...e shet dikush qe e sjell vete nga Kuba...me shume info nuk di...para ca muajsh e kam degjuar.
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Ke shpia ime
Postime Postime : 15707
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/06/2010
Mosha Mosha : 104
Hobi Hobi : Udhetimet, vdes per pushime larg

http://www.klealove.com

Mesazh nga Єямєℓiиdå Mon 15 Oct 2012 - 1:47

Ky ska sherim....
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi