Propozimi !
+12
Andetta
Kinxhi
Anakonda
Єямєℓiиdå
Katniss
Emona
Space
Besa
Durrsaku
Ariel
Klio
T_o_n_i
16 posters
Faqja 1 e 1
Propozimi......
Atehere behet fjal per nje propozim dashuria mes dy gjinive f/m
Shpesh here ne kete iden e te propozuarit per ndjenja dashurie e merr cuni i pari e i propozon nje goce apo i shpreh dashurin qe ka qe ndjen per te etj etj si keto ....
Por lind pyetja po sikur te merrni ju inisiativen e pare…. pra e kam fjalen per ju gocat….. do pajtoheshit me kete iden e te shprehurit ate c fare ndjeni per nje cun….. apo do i jepje shkaqe te kuptone se e pelqen por jo ti propozojsh ti e para apo ti shprehesh ate cfare ndjen per ate….. e pret ashtu ne heshtje edhe pse i ben apo i jep shkaqe qe e pelqen te te propozoj cuni i pari e ti japesh nje pergj,
-Si mendoni nese e merrni ju kete hap te pare mendoni se nje cun do mendonte keq per ty apo ku di une?
-Si mendoni do mund ta beni kete apo nuk ndryshoni kete iden e te shprehurit te ndjenjes i pari cuni?
-Nuk do ti shprehnit dikuj se e pelqeni te pakten pa ju dhen ai nje shkak se te pelqen edhe ai por nuk ka marr akoma hapin e pare?
Shpesh here ne kete iden e te propozuarit per ndjenja dashurie e merr cuni i pari e i propozon nje goce apo i shpreh dashurin qe ka qe ndjen per te etj etj si keto ....
Por lind pyetja po sikur te merrni ju inisiativen e pare…. pra e kam fjalen per ju gocat….. do pajtoheshit me kete iden e te shprehurit ate c fare ndjeni per nje cun….. apo do i jepje shkaqe te kuptone se e pelqen por jo ti propozojsh ti e para apo ti shprehesh ate cfare ndjen per ate….. e pret ashtu ne heshtje edhe pse i ben apo i jep shkaqe qe e pelqen te te propozoj cuni i pari e ti japesh nje pergj,
-Si mendoni nese e merrni ju kete hap te pare mendoni se nje cun do mendonte keq per ty apo ku di une?
-Si mendoni do mund ta beni kete apo nuk ndryshoni kete iden e te shprehurit te ndjenjes i pari cuni?
-Nuk do ti shprehnit dikuj se e pelqeni te pakten pa ju dhen ai nje shkak se te pelqen edhe ai por nuk ka marr akoma hapin e pare?
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Re: Propozimi !
Nuk eshte e thene se vetem meshkujt duhet te propozojne. Une nese do te ndjeja diçka per nje djale me siguri qe do t'ia thoja. Dashuria eshte nje ndjenje qe duhet te bashkendahet, perderisa nuk i ben keq askujt shprehja e ndjenjave, atehere perse nje vajze te mos shprehe ate qe ndjen?
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
Qyqa Tono...une thash se kishe nanji propozim me emer konkret ti vete hahahahaaa do thoja hajt per hajer ishalla... :[LoL]:
Vallahi nese do ngelte ne doren time propozimi...do isha beqare sot :[LoL]:
Vallahi nese do ngelte ne doren time propozimi...do isha beqare sot :[LoL]:
vallahi skam pas turp asnjehere me propozu, por dhe me kane propozu dikur dhe se kam marre per dobesi[You must be registered and logged in to see this image.]
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Te themi te drejten nuk eshte turp edhe nese propozon dike flas per anene e gjinise femerore mirpo tek ne aq eshte mentaliteti saqe femra bie shume poshte nese do e bente kete verpim shkaqet jane te shumta per mosmarrjen e ketij hapi ka qen ashtu edhe ashtu do mbeten nuk me merr mendja se kjo gje do ndryshohet nga gjina femerore edhe pse eshte njesoj kjo gje sikurse mashkulli skirse femra tet propozoj,eshte pelqimi i dy paleve mirpo kjo konsiderohet perulje per neve femrat.
Besa- Princeshë
- Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime : 1402
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika,leximi
Propozon kush ndjen azgje zduhet te meret per dobesi
Space- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne levizje
Postime : 1354
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/06/2011
Mosha : 34
Hobi : Informatika
Koha ka Ndryshua,Nuk eshte me ajo kohe Ku vetem meshkujt Beni Propozim Ne dashuri Femres,Tash Jan Njesoj Edhe femra e Shpreh ate qe ndjen dhe Propzon mashkullit qe do...s'e di pse marrin per dopesi gjysma?!!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Koha ka ndryshuar, status quo-t jane shkembyer, por per vete, asnjehre nuk e kisha marre hapin e pare :)
Katniss- Princeshë
- Postime : 11002
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi : Computer Science
Pse Motra??,Behu guximtare Lol... 00027003
Emona- WebMaster
Gjinia :
Hahaha Jo mej, po me deshen , le te vijne , le t'ma thuan :D
Katniss- Princeshë
Gjinia :
He moj...Ndoshta qellon I turpshem ,S'kuqet dej ta thot kshtu letsoja Pune :P!
Emona- WebMaster
Gjinia :
Hahahah Atehere s'qenka per mu :P Une e dua te forte mi, jo te turpshem :P ahhaha
Nejse, pertej shakase, edhepse nuk luan ndonje rol te madh, mendoj qe mashkulli duhet te marre hapin e pare, ashtu siq duhet qe mashkulli ta kete edhe fjalen e fundit.
Sa per vehte, nga ana tjeter, une jam shume e turpshme :P
Nejse, pertej shakase, edhepse nuk luan ndonje rol te madh, mendoj qe mashkulli duhet te marre hapin e pare, ashtu siq duhet qe mashkulli ta kete edhe fjalen e fundit.
Sa per vehte, nga ana tjeter, une jam shume e turpshme :P
Katniss- Princeshë
Gjinia :
Hahahahhah,Po Duhet me Tregu Kush ''Kullet''Ne Shpi >Burri Pra :P
Emona- WebMaster
Gjinia :
Shyqyr qe e ka bo ai....se beqare kisha mbet..propozim skisha bo kurre..
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Nuk ma mban qe ti propozoj nje djali,pasi nuk jam Victoria Beckam.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Propozimi !
Pse Femrat e kanë të veshtirë të propozojnë Një Mashkull kur ai Ju pëlqen shumë atyre ?????......??????
A është tup që femra ti propozojë mashkullit apo ku qëndron problemi ?????
A është tup që femra ti propozojë mashkullit apo ku qëndron problemi ?????
Kinxhi- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjilan
Postime : 423
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Fittness & Skijimi ( Snowboard )
Nuk e di por nqs me ndodh mua ndonjehere
do e them dhe ketu nga A-ZH [724516]
Andetta- I/e Regjistruar
- Postime : 972
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/11/2011
eshte mentaliteti qe kemi ne....
une di dy raste....por keto jan sporadike...nuk ngren pesh
ups...tre raste
une di dy raste....por keto jan sporadike...nuk ngren pesh
ups...tre raste
Shkembi- V.I.P Anëtarë
- Postime : 9500
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/10/2011
Mosha : 43
"Propozimi......"
me
"Propozimi !"
Dy temat bashkohen
E para femra nuk e ben sepse per mentalitetin tone gjithmone shikohet me tjeter sy e nuk respektohet dhe e dyta sepse mashkulli si gjini eshte gjuhetari e secili ka rolin e tij..Turp nuk eshte por nuk kemi arritur ne deri ne ate nivel sa ta kuptojme ndryshe kete....
me
"Propozimi !"
Dy temat bashkohen
E para femra nuk e ben sepse per mentalitetin tone gjithmone shikohet me tjeter sy e nuk respektohet dhe e dyta sepse mashkulli si gjini eshte gjuhetari e secili ka rolin e tij..Turp nuk eshte por nuk kemi arritur ne deri ne ate nivel sa ta kuptojme ndryshe kete....
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Me bo met taku Zoti me mu, a do t`mi thuash prej A-Zhglë ?Andetta shkruajti:Nuk e di por nqs me ndodh mua ndonjehere
Kinxhi- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjilan
Postime : 423
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Fittness & Skijimi ( Snowboard )
ka avancuar shume psh. ja nje version: per koken e mamase qe te dua shume une e kam vendosur o te marr ty o marr nje tjeter :541221:
ka ikur koha e propozimeve njerzit qe duhen kuptohen qe ne ajer skane nevoj per shume fjal
ka ikur koha e propozimeve njerzit qe duhen kuptohen qe ne ajer skane nevoj per shume fjal
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
para disa kohe mohova nje propozim,sot kan forca dhe femrat jo vec me fjal por me vepra te marin frymin
Next- I/e Regjistruar
- Postime : 2536
Gjinia :
Anëtarësuar : 26/01/2009
Mosha : 36
Similar topics
» Propozimi për martesë (Video)
» Propozimi, master edhe per profesionalet
» Berisha: Zgjidhja, propozimi im për 100 prokurorët
» Propozimi per martese duhet te jete
» Propozimi per martese me i bukur ne bote!
» Propozimi, master edhe per profesionalet
» Berisha: Zgjidhja, propozimi im për 100 prokurorët
» Propozimi per martese duhet te jete
» Propozimi per martese me i bukur ne bote!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi