Të vdekurit përdoren për të ngrohur pishinat
3 posters
Faqja 1 e 1
Të vdekurit përdoren për të ngrohur pishinat
Reddicht, 28 shkurt 2012, NOA- Në Reddicht të Britanisë së Madhe asgjë nuk shkon kot, kështu nxehtësia e krijuar nga djegia e të vdekurve përdoret për të ngrohur ujin e pishinave në qendrën sportive të vendit.
Siç raporton noa.al, metoda në fjalë ka ngjallur një varg kritikash ndaj Sir George Young, drejtues i zonës, i cili ishte i pari që e përkrahu projektin pa e vënë aspak në diskutim.
Kritikave ai iu përgjigj me fjalët, “Të dish se ka një qëllim edhe nga vdekja, kjo më bën një njeri akoma më të lumtur”.
E të njëjtit mendim është edhe parlamentarja Karen Lumley e cila shprehet se, “Falë kësaj gjetje gjeniale arrijmë të kursejmë 17 mijë euro, kështu që do paguajmë më pak taksa”.
a.y/noa.al
Siç raporton noa.al, metoda në fjalë ka ngjallur një varg kritikash ndaj Sir George Young, drejtues i zonës, i cili ishte i pari që e përkrahu projektin pa e vënë aspak në diskutim.
Kritikave ai iu përgjigj me fjalët, “Të dish se ka një qëllim edhe nga vdekja, kjo më bën një njeri akoma më të lumtur”.
E të njëjtit mendim është edhe parlamentarja Karen Lumley e cila shprehet se, “Falë kësaj gjetje gjeniale arrijmë të kursejmë 17 mijë euro, kështu që do paguajmë më pak taksa”.
a.y/noa.al
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Të vdekurit përdoren për të ngrohur pishinat
EDHE KJO NI GJE INTERESANTE DOMETHEN SE EDHE KUR VDES YKE NE BIZNIS, BIZNIS I FORT
era85- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Zürich
Postime : 594
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Me Pelqen ta Jetoj Jeten ashtu si me vin, Kam Luftu per GJerat qe i kam dash Nderi Dhe Respekti , Dy Nga Vlerat Kryesore Ne Jete , Asgje me SHum Ja Lem Kohe GJerat Tjera
Re: Të vdekurit përdoren për të ngrohur pishinat
e tmerrshme cfare bejn keta sot.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Në Taivan të vdekurit nderohen duke bërë striptiz
» Aktivitetet e njeriut kane ngrohur Token