Plackitin dyqanin, por mbeten pa karburant ne momentin e arratise
2 posters
Faqja 1 e 1
Plackitin dyqanin, por mbeten pa karburant ne momentin e arratise
Dy femra kanë arritur të plaçkitin një supermarket në Chadderton të Anglisë. Për të reduktuar rrezikun, ato nuk synuan të merrnin paratë por plaçkitën një seri shishesh alkoolike të shtrenjta, me një vlerë mbi 500 euro. Plani dukej praktikisht i përfunduar, por kur nuk i kushton vëmendje detajeve në një situatë të tillë jo çdo gjë realizohet me sukses. Në momentin që hipën në makinë, dy femrat me shpejtësinë në maksimum kërkuan të largoheshin, por diçka e tillë zgjati shumë pak metra, sepse kishin harruar t'i hidhnin karburant makinës.
Dy hajduteve, nuk u mbeti gjë tjetër veçse të zbrisnin nga makina, për ta shtyrë atë në furnizuesin më të afërt. Diçka e tillë u krye me sukses, por megjithatë arratia e tyre nuk zgjati shumë, sepse kamerat e karburantit siguruan imazhet për të arritur në identifikimin e dy fermave. Më pas autoritetet arritën në arrestimin e tyre. Ata bënë të ditur se kjo plaçkitje ishte vazhdimësi e disa të tjerave që kishin ndodhur pak a shumë në të njëjtën mënyrë, por me siguri, pa probleme të mbarimit të karburantit në momente arratie.
Dy hajduteve, nuk u mbeti gjë tjetër veçse të zbrisnin nga makina, për ta shtyrë atë në furnizuesin më të afërt. Diçka e tillë u krye me sukses, por megjithatë arratia e tyre nuk zgjati shumë, sepse kamerat e karburantit siguruan imazhet për të arritur në identifikimin e dy fermave. Më pas autoritetet arritën në arrestimin e tyre. Ata bënë të ditur se kjo plaçkitje ishte vazhdimësi e disa të tjerave që kishin ndodhur pak a shumë në të njëjtën mënyrë, por me siguri, pa probleme të mbarimit të karburantit në momente arratie.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Plackitin dyqanin, por mbeten pa karburant ne momentin e arratise
Cfare budallenjsh si nuk marrin masa...............
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Peng në dyqanin e celularëve
» Këshilla për të kursyer karburant
» Vjedh makinën, por ndalet për gaz në karburant dhe e zbulojnë
» Policët mbetën në burg