Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Bikini apo burka, të gjitha mbeten veshje People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Bikini apo burka, të gjitha mbeten veshje People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bikini apo burka, të gjitha mbeten veshje

2 posters

Shko poshtë

Bikini apo burka, të gjitha mbeten veshje Empty Bikini apo burka, të gjitha mbeten veshje

Mesazh nga Emona Wed 23 May 2012 - 6:48

Veshjet për disa janë shumë të rëndësishme, aq sa shpenzojnë shuma të mëdha për blerjet e modës së fundit. Ndërsa për të tjerët janë thjesht sende të cilat mbulojnë trupin. Artistja spanjolle Yolanda Dominguez ka vendosur të provokoj duke lancuar një koleksion veshjes intime bikini, të punuara me të njëjtin material me të cilin janë bërë veshjet e femrave myslimane.

“Nëse në disa shoqëri femrat janë të detyruara të mbulojnë gati dhe fytyrën, në disa të tjera shfaqin trupat e tyre. Dy prerje të cilat janë të përbëra nga e njëjta copë”, shpjegon artistja spanjolle Yolanda Dominguez. Nëse burka fsheh trupin, bikini zbulon gjithë trupin dhe pastaj Dominguez reflekton mbi paradokset e paraqitjes dhe krijon një koleksion të veshjeve të bëra me pëlhurë blu. Rrobat, të dizenjuara nga Sara Ostos ndodhen në ekspozitën "Esclavas" në Galerinë e Rafael Pérez Hernando në Madrid deri në 27 qershor. Ato të cilat janë të apasionuara pas veshjeve bikini këto janë tendencat më të fundit të modës.Bikini apo burka, të gjitha mbeten veshje Burka-yolandaBikini apo burka, të gjitha mbeten veshje Burka-2

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Bikini apo burka, të gjitha mbeten veshje Empty Re: Bikini apo burka, të gjitha mbeten veshje

Mesazh nga Anakonda Wed 30 May 2012 - 17:40

qenkan shum te bukura
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time