Filmi “Ocean’s Eleven” u shpall remake më i mirë i të gjitha kohërave
2 posters
Filmi “Ocean’s Eleven” u shpall remake më i mirë i të gjitha kohërave
Në Mbretërinë e Bashkuar kohët e fundit është bërë një sondazh në të cilin si vepra më e mirë e të gjitha kohërave është zgjedhur realizimi në të cilën George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon dhe "të tjerët" plaçkitin një kazino, transmeton Koha.
I xhiruar sipas origjinalit të vitit 1960, filmi në mbarë botën ka pasur të ardhura prej 450 milionë dollarësh.
Në vendin e dytë është radhitur "Mummy" me Brandon Frazer, "King Kong" i Peter Jacksonit është i treti, "The Italian Job" i katërti, ndërsa në dhjetëshen e parë janë kualifikuar edhe"Cape Fear", "The Parent Trap", "Gone in 60 seconds", "Dawn of the Dead", "Scarface" dhe "Alf".
Si remake më i keq është shpallur filmi "Arthur" me Russell Brand në rolin kryesor, i pasuar nga përpjekja e keqe për të treguar historinë e vitit 1973 – “The wicker man” me Nicolas Cage në rolin kryesor.
Në top dhjetëshe ndodhen edhe: "Fame", "The Day the Earth Stood Still", "Clash of the Titans", "Planet of the Apes", "Piranha 3-D", "House of Wax", "Freaky Friday", "The Texas Chainsaw Massacre"/knninfo/
I xhiruar sipas origjinalit të vitit 1960, filmi në mbarë botën ka pasur të ardhura prej 450 milionë dollarësh.
Në vendin e dytë është radhitur "Mummy" me Brandon Frazer, "King Kong" i Peter Jacksonit është i treti, "The Italian Job" i katërti, ndërsa në dhjetëshen e parë janë kualifikuar edhe"Cape Fear", "The Parent Trap", "Gone in 60 seconds", "Dawn of the Dead", "Scarface" dhe "Alf".
Si remake më i keq është shpallur filmi "Arthur" me Russell Brand në rolin kryesor, i pasuar nga përpjekja e keqe për të treguar historinë e vitit 1973 – “The wicker man” me Nicolas Cage në rolin kryesor.
Në top dhjetëshe ndodhen edhe: "Fame", "The Day the Earth Stood Still", "Clash of the Titans", "Planet of the Apes", "Piranha 3-D", "House of Wax", "Freaky Friday", "The Texas Chainsaw Massacre"/knninfo/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Nokaut i te gjitha koherave
» Historia Me E bukur E Te Gjitha Koherave
» Kenget me romantike te te gjitha koherave!
» 10 familjet me te pushtuara te gjitha koherave
» “Falja e gjakut”, filmi më i mirë që nuk u nominua për “Oscar”
» Historia Me E bukur E Te Gjitha Koherave
» Kenget me romantike te te gjitha koherave!
» 10 familjet me te pushtuara te gjitha koherave
» “Falja e gjakut”, filmi më i mirë që nuk u nominua për “Oscar”
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi