Këmba e djathtë e Angelina Joliet, hit në Twitter
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Këmba e djathtë e Angelina Joliet, hit në Twitter
Këmbën e djathtë të Angelina Joliet në Twitter tani për tani po e ndjekin rreth 30.000 persona dhe me siguri se do të ketë edhe më shumë. Profili është i mbushur me shumë shaka, fotografi dhe biseda humoristike që për bazë kanë këmbën e aktores, transmeton Koha.
Në qilimin e kuq parakaloi si një topmodele në pistë, dhe kur erdhi koha që të pozonte për fotografët, Angelina Jolie e hapi fustanin dhe e zbuloi këmbën. Disa për këtë shkak e thërrisnin seks-bombë, ndërsa të tjerët talleshin me gjunjët e saj prej ashtit të mëdhenj dhe me vena të fryra.
Sido që të jetë, këmba e Angelinës ka mjaft ndjekës në Twitter. Grupi nën emrin “Angelina Jolie’s Leg” ka aktualisht rreth 30.000 fansa, kështu që ne mund të përfundojmë se shumë njerëz e adhurojnë këmbën e Angelinës dhe kanë çfarë të thonë për të.
“Këmba e majtë dhe unë kemi biseduar. Vitin e ardhshëm në “Oskar” ajo e sjell shoqen’. ‘Duhet të pranoj se unë jam këmbë djallëzore” dhe ‘thënie’ të ngjashme për këmbën e aktores mund të lexohen në Twitter./knninfo/
Në qilimin e kuq parakaloi si një topmodele në pistë, dhe kur erdhi koha që të pozonte për fotografët, Angelina Jolie e hapi fustanin dhe e zbuloi këmbën. Disa për këtë shkak e thërrisnin seks-bombë, ndërsa të tjerët talleshin me gjunjët e saj prej ashtit të mëdhenj dhe me vena të fryra.
Sido që të jetë, këmba e Angelinës ka mjaft ndjekës në Twitter. Grupi nën emrin “Angelina Jolie’s Leg” ka aktualisht rreth 30.000 fansa, kështu që ne mund të përfundojmë se shumë njerëz e adhurojnë këmbën e Angelinës dhe kanë çfarë të thonë për të.
“Këmba e majtë dhe unë kemi biseduar. Vitin e ardhshëm në “Oskar” ajo e sjell shoqen’. ‘Duhet të pranoj se unë jam këmbë djallëzore” dhe ‘thënie’ të ngjashme për këmbën e aktores mund të lexohen në Twitter./knninfo/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Këmba e djathtë e Angelina Joliet, hit në Twitter
aahahaaahaah cfare fame e jashtezakonshme.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Boshnjakët mirëpresin filmin e Angelina Joliet për luftën
» Kush do ta qepë fustanin e dasmës së Angelina Joliet
» Angelina Jolie, sërish agjente e CIA-s
» Angelina Jolie akuzohet për plagjiaturë
» Moss, paralizë e përkohshme në dorën e djathtë
» Kush do ta qepë fustanin e dasmës së Angelina Joliet
» Angelina Jolie, sërish agjente e CIA-s
» Angelina Jolie akuzohet për plagjiaturë
» Moss, paralizë e përkohshme në dorën e djathtë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi