Pini ujë mineral para ndonjë takimi me rëndësi
3 posters
Faqja 1 e 1
Pini ujë mineral para ndonjë takimi me rëndësi
Nëse në situata të caktuara, p.sh. para ndonjë provimi të rëndësishëm apo të ndonjë takimi afarist, ju djersiten duart dhe ju kap paniku, atë lloj të frikës mund ta mposhtni me një gotë ujë mineral.
Në situata të caktuara, në vend të tabletave të ndryshme për qetësim, nervozizmin mund ta mposhtni me ujë mineral.
Vetëm në gotë uji mineral do të nxisë qarkullimin e gjakut, ndërkaq, krahas kësaj, edhe truri juaj do të funksionojë më mirë. Nuk dyshojmë fare që pasi të keni pirë një gotë uji mineral, do të lidhni marrëveshje pune ashtu siç keni ëndërruar. /Telegrafi/
Në situata të caktuara, në vend të tabletave të ndryshme për qetësim, nervozizmin mund ta mposhtni me ujë mineral.
Vetëm në gotë uji mineral do të nxisë qarkullimin e gjakut, ndërkaq, krahas kësaj, edhe truri juaj do të funksionojë më mirë. Nuk dyshojmë fare që pasi të keni pirë një gotë uji mineral, do të lidhni marrëveshje pune ashtu siç keni ëndërruar. /Telegrafi/
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Pini ujë mineral para ndonjë takimi me rëndësi
Do ta kem parasysh kete keshille.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Re: Pini ujë mineral para ndonjë takimi me rëndësi
hahahahha une pi cigare para ni takimi te rendesishme ahhahhha
era85- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Zürich
Postime : 594
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Me Pelqen ta Jetoj Jeten ashtu si me vin, Kam Luftu per GJerat qe i kam dash Nderi Dhe Respekti , Dy Nga Vlerat Kryesore Ne Jete , Asgje me SHum Ja Lem Kohe GJerat Tjera
Similar topics
» Kafen e mengjesit ku e pini zakonisht (Nqs pini)??
» A ju beri sod ndonje person ndonje supriz??
» Puthi e para Elvis Preslin, murgesha: Para për kishën
» Numra me Rëndësi
» Takimi me prindet e partnerit/es......
» A ju beri sod ndonje person ndonje supriz??
» Puthi e para Elvis Preslin, murgesha: Para për kishën
» Numra me Rëndësi
» Takimi me prindet e partnerit/es......
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi