Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Zbulohet ish i dashuri i Klaudias së BB5 People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Zbulohet ish i dashuri i Klaudias së BB5 People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zbulohet ish i dashuri i Klaudias së BB5

5 posters

Shko poshtë

Zbulohet ish i dashuri i Klaudias së BB5 Empty Zbulohet ish i dashuri i Klaudias së BB5

Mesazh nga Aяtємιѕα Wed 7 Mar 2012 - 12:51

Historia katërvjeçare, që mori fund pas tradhtisë së tij.Në javën e saj të parë të qëndrimit në “Big Brother 5”, Klaudja, 24-vjeçarja nga Tirana ka nxituar të tregojë për historinë e saj të trishtuar të dashurisë, që mori fund pas tradhtisë që zbuloi. Studentja e vitit të dytë për Shkenca Politike dhe Gazetari në një universitet privat, e cila ka hobi modën, hyn në këtë reality show pas një eksperience pune në jetën e natës, menjëherë pas kthimit të saj në Shqipëri, që kur vendosi të jetojë këtu, larg familjes së saj që jeton aktualisht në Itali. Klaudja ka bërë një jetë mes Shqipërisë, Greqisë dhe Italisë. Që në moshë të vogël largohet për në Greqi ku jeton 4 vjet, më pas kthehet në Shqipëri për t’u larguar sërish drejt Italisë ku jetoi për afro 7 vjet, së bashku me dy motrat dhe mamanë e saj. Aty kreu gjimnazin profesional për Ekonomik, por njëkohësisht edhe punonte. Puna e saj e parë ka qenë që në moshën 14-vjeçare si kameriere dhe para 4 vjetësh vendos të rikthehet në Tiranë, pasi provinca ku jetonte në Itali nuk i siguronte të ardhmen që ajo dëshironte. Prej 3 vjetësh punon nëpër baret e pub-et më të njohura të Tiranës, si PR. Një nga pasionet e saj më të mëdha lidhet me fushën e modës, ku Klaudja ka tentuar disa herë të jetë pjesë e saj e ta kthejë modelingun në një profesion të vërtetë. Ndërkohë që në këtë lojë ka hyrë me statusin “single” dhe me synimin për të fituar çmimin e madh që do ta ndihmonte të sistemonte shumë gjëra në jetën e saj këtu në Tiranë, ku jeton vetëm me gjyshen.
Lidhja zhgënjyese 4-vjeçare me stomatologun
Klaudja u ka treguar banorëve të tjerë të shtëpisë për historinë e saj zhgënjyese të dashurisë me një djalë për katër vjet, që përfundoi dy vite më parë me ndarje, pasi ajo kishte zbuluar tradhtinë e tij. Kemi arritur të gjejmë fotot e djalit me origjinë nga Erseka, i cili është diplomuar për Stomatologji në një universitet privat në Tiranë me të dashurën e tij aktuale, vajza me të cilën ai ka tradhtuar Klaudjan. Ajo e ka komentuar si një histori zhgënjyese atë me djalin e quajtur Sertil, pasi ishte pikërisht kjo histori dashurie që e detyroi të kthehej dhe të jetonte në Tiranë, po që kur erdhi këtu, zbuloi se ai e tradhtonte. Ajo ka vendosur t’i japë fund asaj historie që për katër vite e jetoi pothuajse në distancë, pasi Klaudja në atë periudhë jetonte në Itali. Ndërkohë që brenda shtëpisë kemi parë një afrimitet të krijuar mes saj dhe Erionit. Ata kanë shkuar në dhomën e gjumit dhe kanë filluar të flasin me zë të ulët me njëri-tjetrin, ndërsa Erioni i ka hedhur idenë e krijimit të një lidhjeje mes tyre. Ai i ka pohuar se ajo ka nevojë për një person që t’i qëndrojë afër dhe ta përkrahë brenda shtëpisë dhe ky person mund të jetë ai vetë. Erioni i ka sugjeruar një lidhje të fshehtë, ndërsa Klaudja i ka pohuar se është shumë dakord me ato që ai i thotë, por do ta kishte më të lehtë të lidhej me të jashtë shtëpisë. Deri tani intimeti i tyre ka ngelur me një puthje në faqe, ndërsa presim të shohim se si do avancojë në ditët në vazhdim.
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Zbulohet ish i dashuri i Klaudias së BB5 Empty Re: Zbulohet ish i dashuri i Klaudias së BB5

Mesazh nga ermalja Fri 9 Mar 2012 - 9:28

ca te duhet maj aj soj robi pffffffffffffffffffff

ermalja
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 38
Anëtarësuar Anëtarësuar : 05/03/2012
Mosha Mosha : 64

Zbulohet ish i dashuri i Klaudias së BB5 Empty Re: Zbulohet ish i dashuri i Klaudias së BB5

Mesazh nga Єямєℓiиdå Fri 9 Mar 2012 - 10:57

Epo shyqyr se nuk po na hahej buka.........
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mesazh nga ermalja Fri 9 Mar 2012 - 10:57

hahahahahahahha

ermalja
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 38
Anëtarësuar Anëtarësuar : 05/03/2012
Mosha Mosha : 64

Mesazh nga Maksi Fri 9 Mar 2012 - 11:07

pastaj shikoja endrra une per nate
Maksi
Maksi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 31226
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2011

http://www.klealove.com

Mesazh nga Anakonda Mon 12 Mar 2012 - 19:18

po i thartoja trute per te.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi