Madonna “hapet për martesën me Ritchie” në këngën e re
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Madonna “hapet për martesën me Ritchie” në këngën e re
Maddona thuhet se është hapur për ish-bashkëshortin e saj, Guy Ritchie, në një këngë të albumit të saj të ri, teksti i së cilës është për martesën e saj të dështuar.
“The Material Girl” është martuar me regjisorin e filmave në vitin 2000, por janë ndarë në vitin 2008, ndërsa tani për superstarin thuhet të ketë përfshirë tekst të sinqertë për jetën e tyre bashkë në një këngë të quajtur “I Don't Give A...” për albumin e saj të ardhshëm MDNA.
Madonna këndon "I tried to be a good girl / I tried to be your wife / Diminished myself / And I swallowed my light / I tried to become all / That you expect of me / And if it was a failure / I don't give a..."
Agjenti i këngëtares Liz Rosenberg tha për kolumnën e thashethemeve, PageSix të New York Post: “Nuk e kam dëgjuar Madonnën të shpjegojë nëse teksti ishte autobiografik apo jo. Ajo nuk i shpjegon shpesh tekstet e këngëve të saj dhe ka pasur disa bashkëpunëtorë shkrimi. Unë mundem vetëm të konfirmoj që reagimet nga shtypi i muzikës të cilët e kanë dëgjuar albumin ishin shumë entuziaste. Dukej që ata e pëlqenin atë.”/knninfo/
“The Material Girl” është martuar me regjisorin e filmave në vitin 2000, por janë ndarë në vitin 2008, ndërsa tani për superstarin thuhet të ketë përfshirë tekst të sinqertë për jetën e tyre bashkë në një këngë të quajtur “I Don't Give A...” për albumin e saj të ardhshëm MDNA.
Madonna këndon "I tried to be a good girl / I tried to be your wife / Diminished myself / And I swallowed my light / I tried to become all / That you expect of me / And if it was a failure / I don't give a..."
Agjenti i këngëtares Liz Rosenberg tha për kolumnën e thashethemeve, PageSix të New York Post: “Nuk e kam dëgjuar Madonnën të shpjegojë nëse teksti ishte autobiografik apo jo. Ajo nuk i shpjegon shpesh tekstet e këngëve të saj dhe ka pasur disa bashkëpunëtorë shkrimi. Unë mundem vetëm të konfirmoj që reagimet nga shtypi i muzikës të cilët e kanë dëgjuar albumin ishin shumë entuziaste. Dukej që ata e pëlqenin atë.”/knninfo/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Madonna “hapet për martesën me Ritchie” në këngën e re
ou nje kenge per martese.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Madonna me ’vështërsi’ rrit fëmijët
» Madonna, me fizik burrëror
» Madonna do të bashkëpunojë me Adele
» Madonna admiruese e Princeshës Kate
» Madonna argetohet me kërcimtarët pa vajzën e saj
» Madonna, me fizik burrëror
» Madonna do të bashkëpunojë me Adele
» Madonna admiruese e Princeshës Kate
» Madonna argetohet me kërcimtarët pa vajzën e saj
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi