Irinën në shkollë e thërrisnin patë e shëmtuar?!
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Irinën në shkollë e thërrisnin patë e shëmtuar?!
Rusja tërheqëse ka tronditur adhuruesit e saj duke zbuluar se në shkollë të mesme nuk ishte e famshme, sepse djemtë nuk e kanë vënë re fare. Ajo thotë se askush nuk e pëlqente.
Irina Shayk, e dashura e futbollistit portugez, Cristiano Ronaldo, zbuloi në setet e fotografimit për revistën “FHM” se si një adoleshente nuk kishte një të dashur, sepse ajo ishte shumë e hollë.
“Unë kam qenë një patë e shëmtuar. Më shmangeshin dhe janë tallur me mua, sepse nuk kam qenë e zbehtë si vajzat e tjera. Askujt nuk i kam pëlqyer sepse kam qenë e gjatë dhe e dobët”, tha ajo. Irina ka pozuar e veshur me një gjerdan me pupla, ndërsa gjinjtë i ka mbuluar me duar. Modelja kujton në intervistë se miqtë e saj të shkollës e këshilluan për të fituar peshë, por ajo nuk pajtohej me këtë sepse ishte e kënaqur me trupin e saj. Ajo shtoi se nuk është adhuruese e futbollit dhe shkon në ndeshje vetëm për shkak të të dashurit.
Edhe pse Cristiano është i njohur për muskujt e fryrë Irina thotë se më shumë se muskujt e tërheqin njerëzit në kostume, sepse janë më seksi./knninfo/
Irina Shayk, e dashura e futbollistit portugez, Cristiano Ronaldo, zbuloi në setet e fotografimit për revistën “FHM” se si një adoleshente nuk kishte një të dashur, sepse ajo ishte shumë e hollë.
“Unë kam qenë një patë e shëmtuar. Më shmangeshin dhe janë tallur me mua, sepse nuk kam qenë e zbehtë si vajzat e tjera. Askujt nuk i kam pëlqyer sepse kam qenë e gjatë dhe e dobët”, tha ajo. Irina ka pozuar e veshur me një gjerdan me pupla, ndërsa gjinjtë i ka mbuluar me duar. Modelja kujton në intervistë se miqtë e saj të shkollës e këshilluan për të fituar peshë, por ajo nuk pajtohej me këtë sepse ishte e kënaqur me trupin e saj. Ajo shtoi se nuk është adhuruese e futbollit dhe shkon në ndeshje vetëm për shkak të të dashurit.
Edhe pse Cristiano është i njohur për muskujt e fryrë Irina thotë se më shumë se muskujt e tërheqin njerëzit në kostume, sepse janë më seksi./knninfo/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Irinën në shkollë e thërrisnin patë e shëmtuar?!
Ndersa un e adhuroj,pasi foton e saj kam ketu ne forum.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Si ju thërrisnin kur keni qenë fëmijë?
» Ronaldo vendos të martohet me Irinën
» Ronaldo braktis Irinën, sërish beqar
» Çfarë e bën një person të shëmtuar?
» Druri më i shëmtuar në botë
» Ronaldo vendos të martohet me Irinën
» Ronaldo braktis Irinën, sërish beqar
» Çfarë e bën një person të shëmtuar?
» Druri më i shëmtuar në botë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi