Ronaldo braktis Irinën, sërish beqar
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Ronaldo braktis Irinën, sërish beqar
Cristiano Ronaldo është sërish beqar. E përditshmja portugeze “A Bola” ka konfirmuar se futbollisti i Realit të Madridit është ndarë me modelen ruse, Irina Shayk. Kështu, kur mendohej se pas kampionatit evropian do të kurorëzohej lidhja që ka zgjatur 2 vjet, çifti mesa duket i ka dhënë fund asaj, transmeton Albeu.
Sipas thashethemeve të fundit, ylli portugez i madrilenëve e ka bërë gjithnjë e më të vështirë karrierën e modeles ruse. Një burim shumë i afërt me futbollistin, ka bërë të ditur se dy të rinjtë nuk shkonin më mirë, duke theksuar se bukuroshja ruse ishte e mërzitur për shkak të reagimeve të Ronaldos pas shërbimeve fotografikë që ajo bënte.
Futbollisti dhe Irina janë fotografuar për herë të fundit së bashku në fillim të muajit shkurt në Madrid dhe në ato kohë përflitej ende se në korrik do të zhvillohej edhe ceremonia e dasmës./knninfo/
Sipas thashethemeve të fundit, ylli portugez i madrilenëve e ka bërë gjithnjë e më të vështirë karrierën e modeles ruse. Një burim shumë i afërt me futbollistin, ka bërë të ditur se dy të rinjtë nuk shkonin më mirë, duke theksuar se bukuroshja ruse ishte e mërzitur për shkak të reagimeve të Ronaldos pas shërbimeve fotografikë që ajo bënte.
Futbollisti dhe Irina janë fotografuar për herë të fundit së bashku në fillim të muajit shkurt në Madrid dhe në ato kohë përflitej ende se në korrik do të zhvillohej edhe ceremonia e dasmës./knninfo/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Ronaldo braktis Irinën, sërish beqar
Qorri,alamet kingje alamet goce ta lej vetem,irina mos u merzit e dashur se te gjith meshkujt njesoj jane seshte vetem ai keshtu.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ronaldo vendos të martohet me Irinën
» Irinën në shkollë e thërrisnin patë e shëmtuar?!
» Tuna braktis të dashurin
» Te vazhdoj te luftoj per te, apo ta braktis?
» Kosova ia dha famën, e ajo e braktis!
» Irinën në shkollë e thërrisnin patë e shëmtuar?!
» Tuna braktis të dashurin
» Te vazhdoj te luftoj per te, apo ta braktis?
» Kosova ia dha famën, e ajo e braktis!
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi