Madona: Adele është talent! S’ka rëndësi sa peshon
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Madona: Adele është talent! S’ka rëndësi sa peshon
Në tre dekada që mbetet në qendër të vëmendjes së medias mbretëresha e muzikës pop Madona asnjëherë nuk i është shmangur përplasjeve dhe replikave. Këtë herë ajo ka dashur të mbrojë publikisht yllin britanik Adele nga etiketimi që I bëri Karl Lagerfeld se është shumë e shëndoshë.
Në intervistën e saj për britaniken “The Sun” Madona e cilësoi këtë koment si të tmerrshëm e të papranueshëm.
“Nuk më pëlqen që dikush të thotë diçka të keqe për dikë tjetër, nuk më pëlqen. Adele është një talent i madh dhe nuk ka rëndësi fare se sa peshon ajo”, tha Madona./knninfo/
Në intervistën e saj për britaniken “The Sun” Madona e cilësoi këtë koment si të tmerrshëm e të papranueshëm.
“Nuk më pëlqen që dikush të thotë diçka të keqe për dikë tjetër, nuk më pëlqen. Adele është një talent i madh dhe nuk ka rëndësi fare se sa peshon ajo”, tha Madona./knninfo/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Madona: Adele është talent! S’ka rëndësi sa peshon
nje keshille teper e vleshmve nga ana e dives.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Eshtë 20 vjeçe dhe peshon vetëm 20 kg ... (FOTOT)
» Përshëdetje speciale, për të gjitha vajzat e forumit?
» upssssssssss un jam madona
» Madona Shqiptare: O njerëz, jam gjallë!
» Madona pyet Britney Spears: Do më puthësh përsëri
» Përshëdetje speciale, për të gjitha vajzat e forumit?
» upssssssssss un jam madona
» Madona Shqiptare: O njerëz, jam gjallë!
» Madona pyet Britney Spears: Do më puthësh përsëri
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi