Alpinizëm, muri artificial më i gjatë në mbarë botën
2 posters
Faqja 1 e 1
Alpinizëm, muri artificial më i gjatë në mbarë botën
Amsterdam, 14 Mars 2012, NOA - Në mungesë të maleve të vërteta për të ngjitur, holandezët kanë krijuar një të tillë artificial dhe duhet thënë se është unik në llojin e tij.
Muri artificial faktikisht krijon një rekord të vërtetë për sa i përket gjatësisë.
Kjo strukturë, që është quajtur Excalibur, është ndërtuar në vitin 2004 nga Jert Canderceen, që së bashku me 36 metrat konsiderohet si muri më i lartë në botë në llojin e tij.
“Tashmë alpinistët janë më shumë të detyruar për shkuar në Holandë dhe për të vënë veten e tyre në provë”, - ka shpjeguar Heleen Meijburg, një nga përgjegjëset e qendrës sportive.
r.b/NOA
Muri artificial faktikisht krijon një rekord të vërtetë për sa i përket gjatësisë.
Kjo strukturë, që është quajtur Excalibur, është ndërtuar në vitin 2004 nga Jert Canderceen, që së bashku me 36 metrat konsiderohet si muri më i lartë në botë në llojin e tij.
“Tashmë alpinistët janë më shumë të detyruar për shkuar në Holandë dhe për të vënë veten e tyre në provë”, - ka shpjeguar Heleen Meijburg, një nga përgjegjëset e qendrës sportive.
r.b/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Alpinizëm, muri artificial më i gjatë në mbarë botën
i madh qenka,por qenka i shtrember.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011