Coco: Nicki Minaj ka trup artificial
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Coco: Nicki Minaj ka trup artificial
Modelja e njohur, Coco, ka zbuluar se Nicki Minaj i kishte thënë njëherë se trupi i saj nuk është natyral.
Modelja seksi e cila njihet për linjat e saja të përkyera trupore ishte pyetur nga Perez Hilton se çfarë mendon për Nicki Minaj e cila po spekulohet me muaj të tërë se ka trup artificial. Coco ishte e sinqertë, duke thënë se Minaj linjat trupore nuk i ka natyrale
“E dini se çfarë them për stilistët e shumtë të cilët punojnë me mua…Ata punojnë me mua, ata prekin trupin tim, ata po bëjnë gjëra të ndryshme gjatë tërë ditës. Ata po e bëjnë të njëjtën gjë me Nickin dhe ata thonë se trupi i saj është më ndryshe”, theksoi Coco e cila u betua se trupi i saj është natyral.
Modelja seksi e cila njihet për linjat e saja të përkyera trupore ishte pyetur nga Perez Hilton se çfarë mendon për Nicki Minaj e cila po spekulohet me muaj të tërë se ka trup artificial. Coco ishte e sinqertë, duke thënë se Minaj linjat trupore nuk i ka natyrale
“E dini se çfarë them për stilistët e shumtë të cilët punojnë me mua…Ata punojnë me mua, ata prekin trupin tim, ata po bëjnë gjëra të ndryshme gjatë tërë ditës. Ata po e bëjnë të njëjtën gjë me Nickin dhe ata thonë se trupi i saj është më ndryshe”, theksoi Coco e cila u betua se trupi i saj është natyral.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Coco: Nicki Minaj ka trup artificial
duket se e ka trupin artificial edhe nje i verber e shikon
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Nicki Minaj pozon për kopertinën e revistës Allure
» Nicki Minaj: Meshkujt duhet të trajtohen si kafshë shtëpiake
» Nuk kam trup të mirë
» Qerpikët artificial prapë në modë
» Tirane, nje grua e pajete ne liqenin artificial
» Nicki Minaj: Meshkujt duhet të trajtohen si kafshë shtëpiake
» Nuk kam trup të mirë
» Qerpikët artificial prapë në modë
» Tirane, nje grua e pajete ne liqenin artificial
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi