Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
“Dashuria” kineze për japonezët përjetësohet në WC-të e hotelit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
“Dashuria” kineze për japonezët përjetësohet në WC-të e hotelit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

“Dashuria” kineze për japonezët përjetësohet në WC-të e hotelit

2 posters

Shko poshtë

“Dashuria” kineze për japonezët përjetësohet në WC-të e hotelit Empty “Dashuria” kineze për japonezët përjetësohet në WC-të e hotelit

Mesazh nga Aяtємιѕα Sun 25 Mar 2012 - 7:31

“Dashuria” kineze për japonezët përjetësohet në WC-të e hotelit Kinezet-300x200Që Kina dhe Japonia nuk kanë ndonjë dashuri të madhe për njëra-tjetrën, kjo nuk është gjë e re. Dhuna e vazhdueshme mbi kinezët gjatë pushtimit japonez është e shkruar nëpër të gjitha librat e historisë.

Por një sipërmarrës kinez ka zgjedhur një mënyrë alternative për të përjetësuar këtë urrejtje ndaj ushtarëve japonezë. Ai e ka pajisur hotelin e vet në Harbin, në verilindje të Kinës, me WC meshkujsh që u ngjajnë kokave të ushtarëve japonezë.

Fotoja është postuar nga klientët e hotelit në Weibo, një rrjet social kinez i ngjashëm me Twiter. Ata tashmë mund të “hakmerren” ndaj ushtarëve japonezë që i presin në banjo me gojë hapur. / G.N.
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

“Dashuria” kineze për japonezët përjetësohet në WC-të e hotelit Empty Re: “Dashuria” kineze për japonezët përjetësohet në WC-të e hotelit

Mesazh nga Anakonda Mon 26 Mar 2012 - 5:01

aahaahhahaa alamet dashurie qenka.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time