Francë, në shkollat fillore një film i animuar mbi homoseksualët
2 posters
Faqja 1 e 1
Francë, në shkollat fillore një film i animuar mbi homoseksualët
Paris, 3 prill 2012, NOA – Pas polemikave dyvjeçare mes prindërve dhe autoriteteve të Arsimit në Francë, francezët kanë gjetur një mënyrë për t’u shpjeguar fëmijëve se si është një marrëdhënie dashurie mes dy personave homoseksualë, raporton agjencia e lajmeve NOA.al.
E duke qenë se flitet për edukimin e fëmijëve, ku ka më mirë se të shpjegosh me animime një fabul dashurie, siç ndodh në pjesën më të madhe të përrallëzave, që fëmijët i ndjekin me aq kuriozitet.
Një film i animuar që rrëfen historinë e dashurisë mes dy peshqve gay do të lejohet të shfaqet në shkollat fillore të Francës.
Pas polemikave për filmin e animuar me kartona, “Puthja e hënës” mbërrin në bangat e shkollave fillore në qytetet e Francës.
“Filmi i animuar flet për dashurinë, larmishmërinë e lidhjeve të dashurisë, dhe jo për seksualitetin”, shpjegon regjisori Sebastien Watel.
Sipas tij, shpeshherë janë të rriturit që e reduktojnë homoseksualitetin vetëm në një raport seksual mes dy personave të të njëjtit seks.
mit/noa.al
E duke qenë se flitet për edukimin e fëmijëve, ku ka më mirë se të shpjegosh me animime një fabul dashurie, siç ndodh në pjesën më të madhe të përrallëzave, që fëmijët i ndjekin me aq kuriozitet.
Një film i animuar që rrëfen historinë e dashurisë mes dy peshqve gay do të lejohet të shfaqet në shkollat fillore të Francës.
Pas polemikave për filmin e animuar me kartona, “Puthja e hënës” mbërrin në bangat e shkollave fillore në qytetet e Francës.
“Filmi i animuar flet për dashurinë, larmishmërinë e lidhjeve të dashurisë, dhe jo për seksualitetin”, shpjegon regjisori Sebastien Watel.
Sipas tij, shpeshherë janë të rriturit që e reduktojnë homoseksualitetin vetëm në një raport seksual mes dy personave të të njëjtit seks.
mit/noa.al
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Francë, në shkollat fillore një film i animuar mbi homoseksualët
cfare po bejn keta keshtu,si i mesojn femijet nga e keqja dhe jo nga e mbara si duhet
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Shahu bëhet lëndë e detyrueshme për shkollat fillore
» Kur po xhirohej nje film - Film Shqiptarë
» Kinemaja e AQSHF risjell 5 filmat fitues te festivalit nderkombetar te filmit te animuar
» Kinemaja e AQSHF risjell 5 filmat fitues te festivalit nderkombetar te filmit te animuar
» kujtime nga shkolla fillore
» Kur po xhirohej nje film - Film Shqiptarë
» kujtime nga shkolla fillore
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi