Roberto Benigni: Gjithë bota i detyrohet Greqisë
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Roberto Benigni: Gjithë bota i detyrohet Greqisë
SELANIK - Në prani të një publiku të shumtë dhe tepër entuziast, aktori dhe regjisori i njohur italian, Roberto Benigni u shpall “Honoris Causa” i katedrës së italishtes, në Universitetin "Aristoteli" të Selanikut.
59-vjeçari italian aktor dhe shkrimtar shumë i vlerësuar ndër të tjera për dramën «Jeta është e bukur», mori cmimin për «karrierën e tij shembullore artistike dhe shpirtin e tij novator”.
Aktori italian, i laureuar me çmimin Oscar, reagoi me mënyrën e vet të njohur, flaku në ajër kapelen dhe nuk ngurroi të kërcente mbi banka.
Benigni e filloi ligjëratën duke folur në greqisht: “Faleminderit. Mirëmbrëma. Tungjatjeta, miqtë e mi të dashur. Dua t’ju puth të gjithëve. Zemra ime rreth fuqishëm”, tha aktori italian i duartrokitur nxehtësisht.
Duke iu referuar krizës ekonomike që po kalon Greqia, Benigni theksoi se “nuk është Greqia që ka borxhe”, por “bota, Europa, i detyrohet gjithçka Greqisë”.
59-vjeçari italian aktor dhe shkrimtar shumë i vlerësuar ndër të tjera për dramën «Jeta është e bukur», mori cmimin për «karrierën e tij shembullore artistike dhe shpirtin e tij novator”.
Aktori italian, i laureuar me çmimin Oscar, reagoi me mënyrën e vet të njohur, flaku në ajër kapelen dhe nuk ngurroi të kërcente mbi banka.
Benigni e filloi ligjëratën duke folur në greqisht: “Faleminderit. Mirëmbrëma. Tungjatjeta, miqtë e mi të dashur. Dua t’ju puth të gjithëve. Zemra ime rreth fuqishëm”, tha aktori italian i duartrokitur nxehtësisht.
Duke iu referuar krizës ekonomike që po kalon Greqia, Benigni theksoi se “nuk është Greqia që ka borxhe”, por “bota, Europa, i detyrohet gjithçka Greqisë”.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Roberto Benigni: Gjithë bota i detyrohet Greqisë
oH,CE PASKA gjet,vetem kur te bjere ngrica ne ferr atehere do ti detyrohemi greqise
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Re: Roberto Benigni: Gjithë bota i detyrohet Greqisë
Po Greqia te laj njehere ato qe i detyrohet shtetit dhe emigranteve Shqiptare dhe pastaj te shohim se s'a i detyrohet bota greqise...
Similar topics
» Detyrohet të bëjë gjimnastikë, vetëvritet 12 vjeçari
» Ulërimat gjatë seksit shqetësuan fqinjët, detyrohet të lërë banesën
» Roberto Cavalli: Kam qenë i dashuruar me Jennifer Lopezin
» BE-ja përgatit padi kundër Greqisë
» Franca i ofron mbeshtetje Greqise
» Ulërimat gjatë seksit shqetësuan fqinjët, detyrohet të lërë banesën
» Roberto Cavalli: Kam qenë i dashuruar me Jennifer Lopezin
» BE-ja përgatit padi kundër Greqisë
» Franca i ofron mbeshtetje Greqise
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi