Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
BE-ja përgatit padi kundër Greqisë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
BE-ja përgatit padi kundër Greqisë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BE-ja përgatit padi kundër Greqisë

Shko poshtë

BE-ja përgatit padi kundër Greqisë Empty BE-ja përgatit padi kundër Greqisë

Mesazh nga Li12i-GG ARMY Thu 25 Feb 2010 - 5:23

BE-ja përgatit padi kundër Greqisë Rif7ew

Luksemburg, 25 shkurt – Komisioni Evropian ka paralajmëruar se do të ngre padi kundër Greqisë në Gjykatën Evropiane në Luksemburg, për shkak se nuk i është përmbajtur rregullave fiskale. Sipas të dhënave të Komisionit, Greqia ka mundësuar lehtësime tatimore dhe ka ndihmuar sipërmarrjet e mëdha industriale gjatë viteve 2003 dhe 2004. Në vitin 2007, Komisioni ka shpallur ilegale rregullat sipas të cilave është vepruar në Greqi dhe ka urdhëruar Athinën që prej këtyre sipërmarrjeve të kërkojë që t'i kthejnë paratë. Deri më sot kjo nuk ka ndodhur, deklaroi një zëdhënës i Komisionit. Greqia aktualisht ka borxhe në vlerë prej rreth 300 miliardë euro. Buxheti i saj është nën kontrollin e BE-së.
Li12i-GG ARMY
Li12i-GG ARMY
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : iTaLY
Postime Postime : 295
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 22/02/2010
Hobi Hobi : RRuGeN

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics