Adam Levine ndahet nga modelja ruse
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Adam Levine ndahet nga modelja ruse
Adam Levine, vokalisti i grupit Maroon 5, është ndarë nga modelja e famshme e Victoria’s Secret, Anne Vyalitsyna. Lajmin e ka bërë të ditur rusja me anë të një komunikate të shkurtër për mediat.“Adami dhe unë kemi vendosur të ndahemi në mënyrë miqësore. Vazhdojmë ta duam njëri-tjetrin dhe gjithashtu ta respektojmë. I uroj gjithë të mirat”, lexohet në komunikatë.
Çifti është njohur para dy vitesh në Las Vegas dhe dashurinë e tyre e kanë manifestuar vazhdimisht si me pjesëmarrjen e saj në videoklipet e tij, si edhe me pjesëmarrjen e tij në pozimet e saj për revistat më prestigjioze.
Çifti është njohur para dy vitesh në Las Vegas dhe dashurinë e tyre e kanë manifestuar vazhdimisht si me pjesëmarrjen e saj në videoklipet e tij, si edhe me pjesëmarrjen e tij në pozimet e saj për revistat më prestigjioze.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Adam Levine ndahet nga modelja ruse
sa keq se paskan qen nje cift perfekt
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Modelja Ruse provokon me foto(Foto+18)
» Kryekomunari i Preshevës: Nëse ndahet Kosova, të ndahet edhe Serbia
» “Dashuri” ruse për Obamën
» Adam Sandler thyen rekordin
» Modelja më e pasur
» Kryekomunari i Preshevës: Nëse ndahet Kosova, të ndahet edhe Serbia
» “Dashuri” ruse për Obamën
» Adam Sandler thyen rekordin
» Modelja më e pasur
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi