Adam Sandler thyen rekordin
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Adam Sandler thyen rekordin
Me 11 nominime për çmimet “Razzie”, aktori Adam Sandler e theu rekordin e gjertanishëm. Deri më tani rekordin e mbante Eddie Murphy, i cili në vitin 2007 i pati pesë nominime.
Në mesin e nominimeve të Sandler-it janë ato për aktorin dhe aktoren më të keqe (në filmin “Jack and Jill” ku e interpretoi rolin e mashkullit dhe të femrës) si dhe dy nominime për çiftin më të keq filmik (për filmat “Just Go With It” dhe “Jack and Jill”), por edhe ato për skenaristin dhe producentin më të keq.
Këto çmime do të ndahen më 1 prill, dhe në to pritet të jetë më i shpërblyeri pra Adam Sandler./knninfo/
Në mesin e nominimeve të Sandler-it janë ato për aktorin dhe aktoren më të keqe (në filmin “Jack and Jill” ku e interpretoi rolin e mashkullit dhe të femrës) si dhe dy nominime për çiftin më të keq filmik (për filmat “Just Go With It” dhe “Jack and Jill”), por edhe ato për skenaristin dhe producentin më të keq.
Këto çmime do të ndahen më 1 prill, dhe në to pritet të jetë më i shpërblyeri pra Adam Sandler./knninfo/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Adam Sandler thyen rekordin
sa gallat qe eshte ky aktor.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Italia thyen rekordin e jetëgjatësisë
» Parashutistët thyen rekordin tri herë për një ditë
» Adam Levine ndahet nga modelja ruse
» Fizikanët kinezë thyejnë… rekordin e teletransportimit
» Messi kërkon rekordin e golashënuesit.....
» Parashutistët thyen rekordin tri herë për një ditë
» Adam Levine ndahet nga modelja ruse
» Fizikanët kinezë thyejnë… rekordin e teletransportimit
» Messi kërkon rekordin e golashënuesit.....
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi