Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dollake të rehatshme dhe të ndryshme People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dollake të rehatshme dhe të ndryshme People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dollake të rehatshme dhe të ndryshme

2 posters

Shko poshtë

Dollake të rehatshme dhe të ndryshme Empty Dollake të rehatshme dhe të ndryshme

Mesazh nga Emona Wed 11 Apr 2012 - 0:50

Dollake të rehatshme dhe të ndryshme F.0409000109457_mDuke pasur parasysh se këtë vit rol të madh luajnë aksesorët, sidomos kur është fjala për t’i dhënë shprehje origjinaliteti veshjes suaj, një nga tendencat që ju mund të provoni janë dollaket.

Pa marrë parasysh se çfarë keni veshur pranverën e kaluar, dollaket për këtë sezon duken më moderne.

Të rehatshme dhe të ndryshme mund të jetë të veshura nën tunika, xhemperë dhe funde. Por, cilat modele janë në trend në këtë sezonDollake të rehatshme dhe të ndryshme Doll2Dollake të rehatshme dhe të ndryshme Doll3Dollake të rehatshme dhe të ndryshme Doll4

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Dollake të rehatshme dhe të ndryshme Empty Re: Dollake të rehatshme dhe të ndryshme

Mesazh nga Anakonda Wed 11 Apr 2012 - 6:11

ajo e mesit tek figura e mesit me pelqeu tej mase
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time