Une jam e martuar por fatkeqesisht nuk e dua me burrin tim.
+2
Intriganti
WebMaster
6 posters
Faqja 1 e 1
I nderuar Hoxhe , po ju drejtohem juve sepse kam nevoje per nje këshillë.
I kam treguar atij dhe familjes time por e kane të vështirë ta pranojnë vendimin tim d,m,th unë dua të ndahem.
Ka edhe dicka tjetër kam rënë në dashuri me dikënd që ndodhet larg , por e njoh që në fëmijëri ai beson shume në Allah dhe falet, gjithashtu edhe une besoj por jam në fillim d,m,th po mësoj si të falem etj.
E di që këtë person e dua me shpirt dhe me zemër por e di që edhe familja ime do ta ketë të vështire ta pranoje pasi atë e njohim mirë.
Nuk arrij ta kuptoj çfarë po më ndodh d,m,th pse ndodhi keshtu qe unë të ndahem nga burri im dhe tëndiej diçka shume të fortë për dikënd tjetër ?
Ju lutem Hoxhë më jepni ndonjë këshillë, une e kam vendosur te ndahem sepse nuk mund të jetoj me dikënd kur nuk ndjej asgje, megjithese ai ka bere shume per mua.
Ju falenderoj
I kam treguar atij dhe familjes time por e kane të vështirë ta pranojnë vendimin tim d,m,th unë dua të ndahem.
Ka edhe dicka tjetër kam rënë në dashuri me dikënd që ndodhet larg , por e njoh që në fëmijëri ai beson shume në Allah dhe falet, gjithashtu edhe une besoj por jam në fillim d,m,th po mësoj si të falem etj.
E di që këtë person e dua me shpirt dhe me zemër por e di që edhe familja ime do ta ketë të vështire ta pranoje pasi atë e njohim mirë.
Nuk arrij ta kuptoj çfarë po më ndodh d,m,th pse ndodhi keshtu qe unë të ndahem nga burri im dhe tëndiej diçka shume të fortë për dikënd tjetër ?
Ju lutem Hoxhë më jepni ndonjë këshillë, une e kam vendosur te ndahem sepse nuk mund të jetoj me dikënd kur nuk ndjej asgje, megjithese ai ka bere shume per mua.
Ju falenderoj
Re: Une jam e martuar por fatkeqesisht nuk e dua me burrin tim.
Hajde teme hajde me hoxhallaret e gjetet !
Intriganti- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Elbasan
Postime : 712
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/08/2011
Mosha : 41
Hobi : Futbolli
A thua kane femije keta??..
Duhet me thon Zot mos na provo.......po sipas kesaj historie ndarja me i miri opsion...
Nuk e paska dasht kurre tamam 100% burrin..
Duhet me thon Zot mos na provo.......po sipas kesaj historie ndarja me i miri opsion...
Nuk e paska dasht kurre tamam 100% burrin..
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
intriganti shkruajti:Hajde teme hajde me hoxhallaret e gjetet !
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
qanka gru e ndershme gjynah me u qa per te.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
kurre mos e duash,,,,ne mos e duac ti do e doje dikush tjeter,,,lere te lire te pakten,,,jepja nje mundesi per lumturi,,,,
Arabela- Princeshë
Gjinia :
intriganti shkruajti:Hajde teme hajde me hoxhallaret e gjetet !
Pse nuk bejne keto gjona ato si puna e priftit kjo pune
Ti je shpirt per zotin .. [TePuC] [TePuC] [TePuC] tamam pike loti ,tkom xhan mrekulli me emrin Arabela [TePuC] [TePuC]Arabela shkruajti:kurre mos e duash,,,,ne mos e duac ti do e doje dikush tjeter,,,lere te lire te pakten,,,jepja nje mundesi per lumturi,,,,
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
seriozisht e ke apo po tallesh ti??? se ste kam degjuar te me lavderosh ndonjehere kaq shume,,,,dajti modh shkruajti:Ti je shpirt per zotin .. tamam pike loti ,tkom xhan mrekulli me emrin ArabelaArabela shkruajti:kurre mos e duash,,,,ne mos e duac ti do e doje dikush tjeter,,,lere te lire te pakten,,,jepja nje mundesi per lumturi,,,,
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Hahaha Tani e ka me gjith mend ta garantoj une sepse i pelqejne keto lloj pergjigjesh keti 432965
une i besoj dajtit,,,,Kleushe shkruajti:Hahaha Tani e ka me gjith mend ta garantoj une sepse i pelqejne keto lloj pergjigjesh keti
Arabela- Princeshë
Gjinia :
..Arabela shkruajti:seriozisht e ke apo po tallesh ti??? se ste kam degjuar te me lavderosh ndonjehere kaq shume,,,,dajti modh shkruajti:Ti je shpirt per zotin .. tamam pike loti ,tkom xhan mrekulli me emrin ArabelaArabela shkruajti:kurre mos e duash,,,,ne mos e duac ti do e doje dikush tjeter,,,lere te lire te pakten,,,jepja nje mundesi per lumturi,,,,
Me pelqen pergjigja yllo ,, menja e holle qe ke .. bashke me shpirtin tend capken :|
Gjinia :
asnje sjep pergjigje si pika e lotit yllo 432965Kleushe shkruajti:Hahaha Tani e ka me gjith mend ta garantoj une sepse i pelqejne keto lloj pergjigjesh keti 432965
Gjinia :
shume flm dajto,,,dajti modh shkruajti:..Arabela shkruajti:seriozisht e ke apo po tallesh ti??? se ste kam degjuar te me lavderosh ndonjehere kaq shume,,,,dajti modh shkruajti:Ti je shpirt per zotin .. tamam pike loti ,tkom xhan mrekulli me emrin ArabelaArabela shkruajti:kurre mos e duash,,,,ne mos e duac ti do e doje dikush tjeter,,,lere te lire te pakten,,,jepja nje mundesi per lumturi,,,,
Me pelqen pergjigja yllo ,, menja e holle qe ke .. bashke me shpirtin tend capken
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Gjinia :
Similar topics
» Të martuar me beqarinë
» NASA: Fatkeqësisht, metani i marsit nuk ka origjinë organike