Danezët Më Të Lumturit, Kosova E Treta Në Rajon
3 posters
Faqja 1 e 1
Danezët Më Të Lumturit, Kosova E Treta Në Rajon
SIPAS NJE raporti të të kombeve bashkuara rreth vendeve më në të lumtura bote, Danimarka eshtë renditur në Vendin e pare.
Pas Danimarkës, nder vendet ku jetojnë njerëzit më të lumtur jane Finlanda, Norvegjia, Holanda dhe Kanadaja, QE mbyllin top pesëshin. Dhjetë vendet e para: 1. Danimarka 2. Finlanda 3. Norvegjia 4. Holanda 5. Kanadaja 6. Zvicra 7. Suedia 8. Zelanda e Re 9. Australia, 10. Irlanda SHBA-në të pozicionohen Vendin e 11-të, ndërsa Gjermania në Vendin e 30-të. Per Cudi, grekët jane renditur në Vendin e 42-të. Nga vendet e rajonit, mi lartë renditet Sllovenia (në Vendin e 49-të) e pasuar nga Kroacia (58) dhe më pas vjen Kosova, e CILA eshtë renditur në Vendin e 68-të sa i përket lumturisë së njerëzve. NE 86-vend të të gjendet Mali Zi, Shqipërisë i takon pozita e 88, dhe pas saj vijnë Bosnje e Erzegovina (99) dhe Serbia (118). E fundit në liste eshtë Togo, ndërsa Bullgaria përfshihet në dhjetë vendet e fundit.
Re: Danezët Më Të Lumturit, Kosova E Treta Në Rajon
Nuk arrij ta besoj a!!!
Medet...ka shum gjera qe i mungojn Kosovarve dhe te dalin te lumtur ne sondazh me habit.
Medet...ka shum gjera qe i mungojn Kosovarve dhe te dalin te lumtur ne sondazh me habit.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Danezët Më Të Lumturit, Kosova E Treta Në Rajon
habitu sa te dush prap se prapo ju nuk ankoheni aq shum sic ankohemi ne
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34