Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Puerto Rico, 1988: Njeriu i cili fotografoi UFO-t, që më pas e rrëmbyen atë (video) People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Puerto Rico, 1988: Njeriu i cili fotografoi UFO-t, që më pas e rrëmbyen atë (video) People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Puerto Rico, 1988: Njeriu i cili fotografoi UFO-t, që më pas e rrëmbyen atë (video)

2 posters

Shko poshtë

Puerto Rico, 1988: Njeriu i cili fotografoi UFO-t, që më pas e rrëmbyen atë (video) Empty Puerto Rico, 1988: Njeriu i cili fotografoi UFO-t, që më pas e rrëmbyen atë (video)

Mesazh nga Emona Tue 24 Apr 2012 - 3:05

Puerto Rico, 1988: Njeriu i cili fotografoi UFO-t, që më pas e rrëmbyen atë (video) A-Puerto-Rico-300x203-150x150Siç dihet historia e Jashtëtokësorëve, apo thënë ndryshme me një laicizëm më të populluar, UFO-t, vitet e fundit, madje për dekada rresht, fill pas mbarimit të lutës së dytë botërore u kthyen në një mister sa real po edhe aq irreal!

Bota ndër kohë i ka dhënë një rëndësi të veçantë këtij fenomeni i cili veç imagjinatës, fantazisë për të panjohurën dhe për diçka më madhore se qenia njerëzore, ajo çka thuhet me plotë bindjen se njeriu nuk është i vetëm në këtë universe, apo duke shkuar tej fantazisë tonë, gjë e cila ka kaptuar “dëshirën” e kureshtjes tonë për t’i dhënë një përgjigje këtij misteri që herë shfaqet si i vërtet dhe herë si pavërtetë, ndërkohë duhet thënë se veç të tjerash, edhe vetë agjencitë më të mëdha të botës, i kanë kushtuar një interes të jashtëzakonshëm këtij fenomeni.

Janë me dhjetëra studimet e shkencëtarëve të cilët “vërtetojnë” ekzistencën e jashtëtokësorëve.
Mbetet të theksojmë se dhe vetë NASA ka krijuar një ekip shkencëtarësh nga bordi i saj, të cilët merren posaçërisht me këtë dukuri të pashpjegueshme.

Ndërkohë janë me mijëra astronomët, studiuesit, shkencëtarët skeptikët, shkrimtarët, e një sërë kategorish të tjerë njerëzish të cilët merren intensivisht me një përkushtim shumë të madh me këtë fenomen, duke i studiuar ato në të gjitha mënyrat dhe format e tyre.

Madje duhet rikujtuar gjithashtu se pak kohë më parë, vetë Presidenti Amerikanë, Barak Omabam, ishte ai i cili “Vërtetoi” në deklarimin e tij ekzistencën e Jashtëtokësorëve duke njoftuar mbarë globin me zbulimin e kryer nga NASA në liqenin e famshëm

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Puerto Rico, 1988: Njeriu i cili fotografoi UFO-t, që më pas e rrëmbyen atë (video) Empty Re: Puerto Rico, 1988: Njeriu i cili fotografoi UFO-t, që më pas e rrëmbyen atë (video)

Mesazh nga Anakonda Thu 26 Apr 2012 - 3:31

epo mos u bjer te tjereve ne qafe se perndryshe do vuash pasojat
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time