Përgjigjet e disa fëmijëve, të pyetur se çfarë është për ta dashuria :
2 posters
Faqja 1 e 1
Përgjigjet e disa fëmijëve, të pyetur se çfarë është për ta dashuria :
1. Dashuria është kur dikush të ka bërë keq dhe ti je shumë i zemëruar por nuk i bërtet që ai mos të qaj… (Susana 5vjec)
2. Dashuria është ajo gjë që na bën të qeshim edhe kur jemi të lodhur ! (Tomas 4vjec)
3. Dashuria është kur mami i ben kafen babit dhe e provon vetë e para për tu siguruar që është e mirë (Daniele 7vjec)
4. Dashuria është kur qeni im vjen dhe më lëpin në fytyrë edhe pse e kam lënë gjithë diten vetëm ! (Anna Maria 4vjec).
5. Dashuria është kur mami i jep babit pjesën më të mirë të pulës ! (Elena 5vjec) .
6. Nuk duhet të themi kurrë “Të dua” nëse nuk e ndjemë,por nëse e ndjejmë duhet ta themi shpesh herë sepse njerëzit harrojnë….(Karlo 8 vjec)
2. Dashuria është ajo gjë që na bën të qeshim edhe kur jemi të lodhur ! (Tomas 4vjec)
3. Dashuria është kur mami i ben kafen babit dhe e provon vetë e para për tu siguruar që është e mirë (Daniele 7vjec)
4. Dashuria është kur qeni im vjen dhe më lëpin në fytyrë edhe pse e kam lënë gjithë diten vetëm ! (Anna Maria 4vjec).
5. Dashuria është kur mami i jep babit pjesën më të mirë të pulës ! (Elena 5vjec) .
6. Nuk duhet të themi kurrë “Të dua” nëse nuk e ndjemë,por nëse e ndjejmë duhet ta themi shpesh herë sepse njerëzit harrojnë….(Karlo 8 vjec)
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Përgjigjet e disa fëmijëve, të pyetur se çfarë është për ta dashuria :
aahahaahhahaahaha ca pergjigjesh te lezetshme paskan dhene
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Çfarë duhet që të përjetosh intimitet të vërtetë me dikë? Çfarë është dashuria? Çfarë është intimiteti?
» Cfare eshte per ju dashuria?
» Çfarë është dashuria bashkëshortore?
» Cfare Eshte Njeriu i Dobet Dhe Dashuria e Brishte..
» Disa rregulla per edukimin e femijeve
» Cfare eshte per ju dashuria?
» Çfarë është dashuria bashkëshortore?
» Cfare Eshte Njeriu i Dobet Dhe Dashuria e Brishte..
» Disa rregulla per edukimin e femijeve
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi