Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Polici rreh një grua me aftësi të kufizuara People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Polici rreh një grua me aftësi të kufizuara People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Polici rreh një grua me aftësi të kufizuara

2 posters

Shko poshtë

Polici rreh një grua me aftësi të kufizuara Empty Polici rreh një grua me aftësi të kufizuara

Mesazh nga WebMaster Tue 24 Apr 2012 - 6:58

SHBA: Një ngjarje e pa besueshme dhe e pa zakontë u ndodhi në një linjë autobusi në Los Nanxheles.
Polici goditi me grushte një grua me aftësi të kufizuara.
Gruaja në fjalë, edhe pse vërtet kishte probleme serioze ‘mendore e psikike’, por kjo nuk ishte e mjaftueshme që të ndalonte dhunën e policit që ai të mos ta godiste e qëllonte atë dhunshëm.
Por një pasagjer që ndodhej në autobus mundi të filmonte ngjarjen dhe kështu çdo gjë mund të gjykohet më lehtë nga ana e autoriteteve dhe e vërteta të dalë në dritë dhe të dënohen fajtorët e vërtet.
Pasagjeri i cili filmoi momentin e goditjes së gruas me aftësi të kufizuara nga polici, deklaroi në një kanal televiziv si dhe në polici: “Edhe pse polici e kuptoj se diçka nuk shkonte me gruan në fjalë, ai përsëri vazhdoi që ta tërhiqte me forcë për ta nxirrte nga autobusi. Ai u irritua shumë dhe e goditi gruan me aftësi të kufizuara pse ajo e quajti atë personalitet!”.
Por cila ishte shkelja ligjore e gruas?
Gruaja në fjalë hipi në autobus me një karrocë dore të mbushur me jastëkë. Sipas edhe disa dëshmitarëve të tjerë, të ndodhur në momentin kur polici tentoi ta zbriste me dhunë poshtë, ajo e ofendoi atë, kështu polici nuk mundit ë duronte dot ofendimin e saj të “rëndë”, edhe pse ajo ishte njeri me aftësi të kufizuara, ndaj dhe e goditi.
Për më shumë ndiqni momente e konfrontimit dhe të goditjes së gruas me aftësi të kufizuara nga polici:
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Polici rreh një grua me aftësi të kufizuara Empty Re: Polici rreh një grua me aftësi të kufizuara

Mesazh nga Anakonda Mon 7 May 2012 - 23:17

e tmerrshme,cfare monstre qenka ky?he ku ndodhet drejtesia e gjoja shba,vendi me i zhvilluar ne bote;cfare jete po jetojme
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye