Bankat Japoneze eliminojnë kartat e kreditit, tashmë këmbimi me shenjat e gishtave
Faqja 1 e 1
Bankat Japoneze eliminojnë kartat e kreditit, tashmë këmbimi me shenjat e gishtave
Keni dalë për shpeza dhe papritur vini re se ju kanë mbaruar parat. Kështu që detyroheni të shkoni menjëherë në bankomatin (ATM) më të afërt, për të tërhequr të holla, por kur arrini aty vini re se keni harruar në shtëpi kartën e kreditit. Atëherë, nëse jeni klient i Ogaki Kyoritsu Bank, mos u shqetësoni! Pasi në vend të kartës së kreditit, ju mund të përdorni dorën tuaj për të kryer të njëjtin proces, e të largoheni nga andej i buzëqeshur.
Siç është bërë e ditur, banka Japoneze, Ogaki Kyoritsu Bank, do të zëvendësojë kartat e kreditit me aparatura biometrike, të cilat mund të “lexojnë” dorën tuaj.
Procedura është shumë e thjeshtë.
Fillimisht duhet të kombinoni/lidhni llogarinë tuaj bankare me dorën tuaj, më pas mund të përdorni kodin aktual si dhe datëlindjen.
Pastaj… mjafton vetëm të dini të përdorni bankomatët biometrik të cilët me an të prekjes dhe udhëzimeve tuaja mund të lexojnë llogarinë dhe të dhënat që të mund të tërhiqni shumë që dëshironi./albobserver.com/
Siç është bërë e ditur, banka Japoneze, Ogaki Kyoritsu Bank, do të zëvendësojë kartat e kreditit me aparatura biometrike, të cilat mund të “lexojnë” dorën tuaj.
Procedura është shumë e thjeshtë.
Fillimisht duhet të kombinoni/lidhni llogarinë tuaj bankare me dorën tuaj, më pas mund të përdorni kodin aktual si dhe datëlindjen.
Pastaj… mjafton vetëm të dini të përdorni bankomatët biometrik të cilët me an të prekjes dhe udhëzimeve tuaja mund të lexojnë llogarinë dhe të dhënat që të mund të tërhiqni shumë që dëshironi./albobserver.com/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Similar topics
» Si te lexoni shenjat e gishtave?
» Kartat e identitetit
» Debati per kartat e identitetit
» Parate: Karta kreditit eshte nje arme e joshjes
» Rrepa japoneze shkrin yndyrat
» Kartat e identitetit
» Debati per kartat e identitetit