Kim shfaqet dorë për dore me Kanye West
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Kim shfaqet dorë për dore me Kanye West
Në inagurimin e restorantit të kunatit të saj, Kim Kardashian është shfaqur në publik dorë për dore me reperin 34 vjeçar Kanye West.
Me një fytyrë të buzëqeshur si kohë më parë, ajo është fotografuar dhe parë nga të gjithë teksa kalonte.
Duket se Kim e ka marrë veten nga vështirësitë dhe zhgënjimet që pati pas dështimit të martesës me Kris Humphries.
Megjithëse sa herë që është pyetur nga gazetarët ajo ka thënë se midis tyre nuk ka asgjë serioze, paraqitja me të dhe prezenca e Kanye West në të gjitha eventet e saj familjare të bën të mendosh se gjërat janë krejtësisht ndryshe.
Dështimi i martesës së saj vetëm 72 ditë mbas celebrimit ja ka komplikuar jetën edhe më shumë duke qënë se jeta e saj private ka qenë transparente përpara syrit të publikut. Mbase kësaj here Kim dëshiron që ta ruajë më shumë jetën e saj private./knni/
Me një fytyrë të buzëqeshur si kohë më parë, ajo është fotografuar dhe parë nga të gjithë teksa kalonte.
Duket se Kim e ka marrë veten nga vështirësitë dhe zhgënjimet që pati pas dështimit të martesës me Kris Humphries.
Megjithëse sa herë që është pyetur nga gazetarët ajo ka thënë se midis tyre nuk ka asgjë serioze, paraqitja me të dhe prezenca e Kanye West në të gjitha eventet e saj familjare të bën të mendosh se gjërat janë krejtësisht ndryshe.
Dështimi i martesës së saj vetëm 72 ditë mbas celebrimit ja ka komplikuar jetën edhe më shumë duke qënë se jeta e saj private ka qenë transparente përpara syrit të publikut. Mbase kësaj here Kim dëshiron që ta ruajë më shumë jetën e saj private./knni/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Kim shfaqet dorë për dore me Kanye West
epo keshtu fillojn ne fillim,pastaj bejn si budallenj
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kanye West “vdes” për Kim Kardashian
» Kanye West pas Kim, me pantallona të ulur
» Kim Kardashian dhe Kanye West janë fejuar
» Kanye West, kumbari i bebes së Beyonces?
» Haradinaj heq dorë nga LDK-ja
» Kanye West pas Kim, me pantallona të ulur
» Kim Kardashian dhe Kanye West janë fejuar
» Kanye West, kumbari i bebes së Beyonces?
» Haradinaj heq dorë nga LDK-ja
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi