Alessandra Ambrosio shtatzënë, pozon tërësisht lakuriq
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Alessandra Ambrosio shtatzënë, pozon tërësisht lakuriq
Alessandra Ambrosio njihet si një nga perlat botës se modelingut.
Dhe nuk është kot pjesë e ‘engjëjve’ të “Victoria’s Secret”... Edhe pse tashmë në pritje të fëmijës se saj të dytë, i cili sipas informacioneve pritet të jetë djalë, 31 vjeçarja vazhdon të punojë për disa marka të njohura.
Alessandra sapo ka postuar në Facebook një foto te sajën lakuriq të bërë nga dy fotografët Mert dhe Marcus.
Ajo duket më sensuale se kurrë dhe mjaft femërore me barkun që i rritet dita ditës.
Kjo është një foto e mrekullueshme e kryer për fushatën publicitare të markës se bizhuterive braziliane, ne te cilën modalja shfaqet me një trup perfekt edhe pse është shtatzëne.
Pa komplekse, sublime dhe delikate, e mrekullueshmja Alessandra duket se do jetë një mama te cilën do e ëndërronin të gjithë. /knni/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Alessandra Ambrosio shtatzënë, pozon tërësisht lakuriq
te te rroje femije,po pse nudo bre?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Çiljeta shtatzënë, pozon nudo
» Shqipja po reformohet teresisht"
» Një maskë Halloween-i më shumë se lakuriq
» Cila eshte enderra juaj aktuale, se ciles i jeni perkushtuar teresisht per t'a bere realitet?
» Pozon e dehur
» Shqipja po reformohet teresisht"
» Një maskë Halloween-i më shumë se lakuriq
» Cila eshte enderra juaj aktuale, se ciles i jeni perkushtuar teresisht per t'a bere realitet?
» Pozon e dehur
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi