Fëmija detektiv kap hajdutin me iPad
2 posters
Faqja 1 e 1
Fëmija detektiv kap hajdutin me iPad
Një djalë 15-vjeçar në Itali, falë teknologjisë dhe nuhatjes “hi-tech”, ka ndihmuar policinë për të lokalizuar hajdutin, që kishte vjedhur pikërisht iPad-in e tij.
Detektivi i vogël u kishte propozuar agjentëve që t’i ndihmonte në hetim, pikërisht kur e ëma po bënte denoncimin për vjedhjen që ishte kryer në familjen e tyre, më 22 prill.
Përveç iPad-it, në apartament ishin vjedhur një laptop, disa para kesh dhe objekte të tjera personale, bëjnë të ditur mediat italiane.
Falë teknologjisë, djaloshi ka arritur të lokalizojë hajdutin, një 34-vjeçar nga Roma dhe policia më
Detektivi i vogël u kishte propozuar agjentëve që t’i ndihmonte në hetim, pikërisht kur e ëma po bënte denoncimin për vjedhjen që ishte kryer në familjen e tyre, më 22 prill.
Përveç iPad-it, në apartament ishin vjedhur një laptop, disa para kesh dhe objekte të tjera personale, bëjnë të ditur mediat italiane.
Falë teknologjisë, djaloshi ka arritur të lokalizojë hajdutin, një 34-vjeçar nga Roma dhe policia më
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Fëmija detektiv kap hajdutin me iPad
femij inteligjent qenka
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ndihmoni hajdutin!
» Femija eshte shpirti, ndersa femija i femijes (nipi & mbesa) eshte shpirti i shpirtit...
» Me kompjuter e gjen hajdutin e laptopëve 3000 km larg
» Pronarja e sallonit rreh hajdutin, e mban si skllav seksi tre ditë
» Apple, dalja e iPad me 3 prill
» Femija eshte shpirti, ndersa femija i femijes (nipi & mbesa) eshte shpirti i shpirtit...
» Me kompjuter e gjen hajdutin e laptopëve 3000 km larg
» Pronarja e sallonit rreh hajdutin, e mban si skllav seksi tre ditë
» Apple, dalja e iPad me 3 prill
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi