C'eshte bukura e brendshme !!!
2 posters
Faqja 1 e 1
C'eshte bukura e brendshme !!!
Me ‘karizmë’ konsiderohet kombinimi i sharmit, inteligjencës, humorit, optimizmit, ekuilibrit dhe të qenit e përzemërt ndaj të tjerëve.
Ç'është më e rëndësishme - bukuria e brendshme apo e jashtme?
Nuk ka dilemë: bukuria e jashtme. Është më e rëndësishme, sepse shihet. Ajo e lë përshtypjen e parë të personit, ndërsa kjo automatikisht cakton se a doni që atë person ta njihni më mirë ose jo.
Në shikim të dytë, bukuria e brendshme e individit duhet të jetë në harmoni me pamjen e saj fizike. Sharmi dhe karizmi mund të kompensojnë cilëndo mungesë fizike. Porse, shumica e grave konsiderojnë se - mendimi që bukuria e brendshme mund të kompensojë mungesën e bukurisë së jashtme, është ngushëllim i zbehtë dhe plotësisht i parëndësishëm. /Telegrafi/
Ç'është më e rëndësishme - bukuria e brendshme apo e jashtme?
Nuk ka dilemë: bukuria e jashtme. Është më e rëndësishme, sepse shihet. Ajo e lë përshtypjen e parë të personit, ndërsa kjo automatikisht cakton se a doni që atë person ta njihni më mirë ose jo.
Në shikim të dytë, bukuria e brendshme e individit duhet të jetë në harmoni me pamjen e saj fizike. Sharmi dhe karizmi mund të kompensojnë cilëndo mungesë fizike. Porse, shumica e grave konsiderojnë se - mendimi që bukuria e brendshme mund të kompensojë mungesën e bukurisë së jashtme, është ngushëllim i zbehtë dhe plotësisht i parëndësishëm. /Telegrafi/
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: C'eshte bukura e brendshme !!!
nuk e shoh nje njeri nga bukuria e jashtme;por nga ana e shpirtit(cfare karakteri dhe cfare njeriu eshte);zakonisht ata qe jan te bukur u hyn vetja ne qejf dhe sdin as te flasin;ndersa njerezit qe nuk jan te bukur kan edukaten,thjeshtesin,sinqeritetin,embelsin(shum pak njerez i zoterojn keto cilesi).
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ceshte feja per Ju?
» Adelina në publik pa të brendshme
» Ç’është bukuria a e brendshme?
» Usher e do Middleton në të brendshme