Usher e do Middleton në të brendshme
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Usher e do Middleton në të brendshme
Ylli i muzikës R&B, Usher, dëshiron që t’ia japë mundësinë motrës së princeshës Kate, Pippa Middleton, që të modelojë kur ai ta lansojë linjën e tij të të brendshmeve.
27 vjeçarja ka magjepsur botën me fustanin e bardhë në ceremoninë martesore mbretërore të motrës së saj, Kate Middleton, dhe që nga ajo kohë është në qendër të vëmendjes. Krijuesi i hitit “OMG” pritet që të lansojë linjën e tij të veshjeve të brendshme dhe mendon se Pippa Middlton është kandidatja e përkryer.
“Nuk mendoj se ka femër më të bukur, më bombastike dhe më të përfolur në botë për momentin. Unë do ta kontaktoj atë dhe do të aranzhoj një takim këtë verë. Gjëja e mirë për të është se ajo do të ishte brend global. Të gjithë tani e njohin atë, ajo do të ishte e përkryer. Unë jam i sigurtë se të gjithë po tentojnë të nënshkruajnë me të dhe ajo nuk është aq e lirë, por ajo ka dukjen dhe popullaritetin për ta bërë të suksesshëm një produkt të ri”, u shpreh Usher.
27 vjeçarja ka magjepsur botën me fustanin e bardhë në ceremoninë martesore mbretërore të motrës së saj, Kate Middleton, dhe që nga ajo kohë është në qendër të vëmendjes. Krijuesi i hitit “OMG” pritet që të lansojë linjën e tij të veshjeve të brendshme dhe mendon se Pippa Middlton është kandidatja e përkryer.
“Nuk mendoj se ka femër më të bukur, më bombastike dhe më të përfolur në botë për momentin. Unë do ta kontaktoj atë dhe do të aranzhoj një takim këtë verë. Gjëja e mirë për të është se ajo do të ishte brend global. Të gjithë tani e njohin atë, ajo do të ishte e përkryer. Unë jam i sigurtë se të gjithë po tentojnë të nënshkruajnë me të dhe ajo nuk është aq e lirë, por ajo ka dukjen dhe popullaritetin për ta bërë të suksesshëm një produkt të ri”, u shpreh Usher.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Usher e do Middleton në të brendshme
Kush nuk e do huh.. 00027003
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Re: Usher e do Middleton në të brendshme
he pra he te gjith marrosen pas asaj
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Usher në lidhje me Rihannan?
» Williams në skenë me veshje të brendshme
» E kërkuar për veshje të brendshme (Foto)
» Pamela me linjë veshjesh të brendshme
» Mjeshtri ia ka vjedhur veshjet e brendshme
» Williams në skenë me veshje të brendshme
» E kërkuar për veshje të brendshme (Foto)
» Pamela me linjë veshjesh të brendshme
» Mjeshtri ia ka vjedhur veshjet e brendshme
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi