Lindsay Lohan, megjithatë, do të luajë rolin e Elizabeth Taylorit
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Lindsay Lohan, megjithatë, do të luajë rolin e Elizabeth Taylorit
Lindsay Lohan do të luajë rolin e aktores legjendare Elizabeth Taylor, në një film të ri televiziv, i cili flet rreth dashurisë së madhe të ikonës për ekranin e madh.
Emri i aktores Lindsay Lohan, është i pari që përmendet në lidhje me këtë film "Liz & Dick", i cili është i bazuar në historinë e vërtetë të një romancë pasionante të Elizabeth Taylorit dhe Richard Burtonit, me të cilin aktorja legjendare është martuar dy herë.
Producent i filmit tha se pikërisht Lohan është aktorja ideale për të luajtur rolin e Elizabeth Taylorit.
“Unë e kam admiruar gjithmonë dhe e kam respektuar shumë Elizabeth Taylorin. Ajo nuk ishte vetëm një aktore e mahnitshme, por edhe një grua e bukur”, tha Lindsay Lohan, duke shtuar se ishte e kënaqur që do të mishërojë këtë ikonë.
Elizabeth Taylor, e njohur për bukurinë e saj dhe për jetën glamuroze, u njoftua me Burtonin në vitin 1963 gjatë xhirimeve të filmit "Cleopatra" dhe kishte një romancë të bujshme, të cilën e kurorëzuan dy herë me martesë.
Muajin e kaluar, Lohan ka folur për sfidën e madhe të aktrimit, ndërsa në profilin e saj në Twitter e ka postuar një foto të saj e veshur si Elizabeth Taylor.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Lindsay Lohan, megjithatë, do të luajë rolin e Elizabeth Taylorit
si 17 vjece ngjan kjo bjondina mi
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Arrestohet babai i Lindsay Lohan
» Lindsay Lohan kritikohet ashpër në Twitter
» Lindsay Lohan del nga burgu vetëm pas 4 orë e gjysmë
» Lindsay Lohan merr gjobë për ditëlindje
» Lindsay Lohan, nudo në PlayBoy për 1 milion dollarë
» Lindsay Lohan kritikohet ashpër në Twitter
» Lindsay Lohan del nga burgu vetëm pas 4 orë e gjysmë
» Lindsay Lohan merr gjobë për ditëlindje
» Lindsay Lohan, nudo në PlayBoy për 1 milion dollarë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi