Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
"Per 5 dite u ushqeva me urinen time per te mbijetuar" People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
"Per 5 dite u ushqeva me urinen time per te mbijetuar" People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Per 5 dite u ushqeva me urinen time per te mbijetuar"

2 posters

Shko poshtë

"Per 5 dite u ushqeva me urinen time per te mbijetuar" Empty "Per 5 dite u ushqeva me urinen time per te mbijetuar"

Mesazh nga Emona Wed 2 May 2012 - 9:09

"Per 5 dite u ushqeva me urinen time per te mbijetuar" Images

Denoncimi i nje te riu amerikan, i cili ishte harruar ne qeli, pas ndalimit si i dyshuar me rastin e nje operacioni anti-droge

Nje student nga San Diego, te cilin agjentet federale e harruan ne qeli per 5 dite pa ushqim, uje, apo akses ne tualet, ka pranuar se iu desh te pinte urinen e tij per te mbijetuar. Daniel Chong, 24 vjeç, gjithashtu deklaroi se theu syzet e tij me goje, duke u perpjekur t'i perdore per te shkruar "Me fal, mami!", ne krahun e tij.

I arrestuar bashke me nente te dyshuar gjate nje operacioni anti-droge te 21 prillit, i riu shpjegoi se qendroi per 5 dite brenda nje qelie sigurie te qendres DEA (Drug Enforcement Administration), agjencia amerikane qe merret me luften ndaj droges. "Çdo i arrestuar u mor ne pyetje ne nje dhome te vetme - ka pranuar zyrtari i DEA, Amt Roderick -, prandaj pati nje levizje te vazhdueshme sa ne nje qeli, ne tjetren. Individi ne fjale u harrua aksidentalisht ne nje qeli...".

Mesohet se Chang gjate periudhes se izolimit eshte perfshire edhe nga aluçinacione te forta. Duket se pergjate kalvarit te perjetuar pa uje e ushqim, ai ka humbur 15 kg. Fundi i makthit erdhi vetem me 25 prill, atehere kur dera e qelise u hap dhe nje njeri i DEA-s u shfaq me ujin e kerkuar qe 5 dite me pare nga i arrestuari, i cili tashme eshte i lire dhe ka ndermend te hedhe ne gjyq agjencine anti-droge per trajtimin.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

"Per 5 dite u ushqeva me urinen time per te mbijetuar" Empty Re: "Per 5 dite u ushqeva me urinen time per te mbijetuar"

Mesazh nga Anakonda Sat 5 May 2012 - 18:01

aaahaaahahahaaaah kam qesh me lot kur e kam lexu me thon te drejten
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time