Për shumicën e njerëzve bashkëjetesa është testim i lidhjes.
4 posters
Faqja 1 e 1
Për shumicën e njerëzve bashkëjetesa është testim i lidhjes.
Njerëzit të cilët bashkëjetojnë pa thurur kurorë, sipas një hulumtimi të kryer nga ekspertët e universitetit të Ohajos, në të cilin kishin marrë pjesë më shumë se 22.000 njerëz, kanë gjasa të barabarta ta përjetojnë 15 vjetorin e martesës së tyre njëjtë sikurse edhe ata që më parë nuk kishin bashkëjetuar bashkë.
Kjo shkatërron mitin rreth asaj se njerëzit të cilët bashkëjetojnë pa thurur kurorë kanë më shumë gjasa që të shkurorëzohen pas martesës, apo, sipas disave, madje nuk janë në gjendje as të presin martesën. Ekspertët mendojnë se sot jeta e përbashkët është aq e rëndësishme sa që ndikon edhe në stabilitetin e martesës.
Jeta e përbashkët për këto çifte është një test, sepse në atë mënyrë ata mësojnë se duhet zgjedhur së bashku problemet dhe obligimet si dhe të kalojnë kohë sa më cilësore me partnerin.
Ajo që tërheq më shumë ë bashkëjetesë është fakti se, poqe se nuk funksionon, ata mund të tërhiqen kur të duan.
Kjo shkatërron mitin rreth asaj se njerëzit të cilët bashkëjetojnë pa thurur kurorë kanë më shumë gjasa që të shkurorëzohen pas martesës, apo, sipas disave, madje nuk janë në gjendje as të presin martesën. Ekspertët mendojnë se sot jeta e përbashkët është aq e rëndësishme sa që ndikon edhe në stabilitetin e martesës.
Jeta e përbashkët për këto çifte është një test, sepse në atë mënyrë ata mësojnë se duhet zgjedhur së bashku problemet dhe obligimet si dhe të kalojnë kohë sa më cilësore me partnerin.
Ajo që tërheq më shumë ë bashkëjetesë është fakti se, poqe se nuk funksionon, ata mund të tërhiqen kur të duan.
Re: Për shumicën e njerëzve bashkëjetesa është testim i lidhjes.
...prove thuj me i fjale a bn a s'bon :A
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Nuk e kam provu noj here
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
edhe mund te jete pasi ne ket menyre mund te shohin sesa e vlefshme edhte dashuria dhe sesi mund te shkoj lidhja me tej.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Pse tradhetia e vajzes ne pikepamjen e njerezve eshte me e rende se e djalit ?
» Martesa apo bashkëjetesa ?
» Mendoni qe ka ndryshim bashkejetesa nga martesa?
» Bashkejetesa, rregullat per muajt e pare te jeteses
» Stresi- Martesa/bashkëjetesa - Te jetuarit vetëm.
» Martesa apo bashkëjetesa ?
» Mendoni qe ka ndryshim bashkejetesa nga martesa?
» Bashkejetesa, rregullat per muajt e pare te jeteses
» Stresi- Martesa/bashkëjetesa - Te jetuarit vetëm.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi