A e paragjykojnë njëri-tjetrin anëtarët e Klea Love Forum në bazë të vendndodhjes?
+2
Єямєℓiиdå
WebMaster
6 posters
Faqja 1 e 1
A e paragjykojnë njëri-tjetrin anëtarët e Klea Love Forum në bazë të vendndodhjes?
Krahas komenteve c'do emri ketu i bashkangjitet nje ikone e vogel flamuri nga e cila kuptohet vendndodhja e anetarit.
Shpesh here gjate debateve Qe behen ne kete forum dalin ne siperfaqe nje seri stereotipesh, qe perdoruesit rezervojne per njerit jetrin, te cilet ne shumicen e rasteve e kane mendjen tek ikona e flamurit.
Pyetja eshte nese kto paragjykime perdoren si premisa qysh ne fillim te diskutimeve edhe e nderlikojne me shume debatin i cili ka veshtiresite e veta edhe pa keto.Apo sillet normale ne debate pa menduar nga eshte .
Shpesh here gjate debateve Qe behen ne kete forum dalin ne siperfaqe nje seri stereotipesh, qe perdoruesit rezervojne per njerit jetrin, te cilet ne shumicen e rasteve e kane mendjen tek ikona e flamurit.
Pyetja eshte nese kto paragjykime perdoren si premisa qysh ne fillim te diskutimeve edhe e nderlikojne me shume debatin i cili ka veshtiresite e veta edhe pa keto.Apo sillet normale ne debate pa menduar nga eshte .
Re: A e paragjykojnë njëri-tjetrin anëtarët e Klea Love Forum në bazë të vendndodhjes?
Po fatkeqsisht, njeri ketu ka thene "shyqyr qe jam nga jugu se veriu nuk durohen, jane te trashe" ne nje teme..e qe nga ai moment per mua atij personi i kam ra vize..... ca me thene tj............une personalisht nuk gjykoj askend nga vendndodhja..thjeshte eshte kenaqesi te njohesh njerez nga vende te ndryshme..
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: A e paragjykojnë njëri-tjetrin anëtarët e Klea Love Forum në bazë të vendndodhjes?
ka si ska qe nuk i paragjykojn jam dakord me ermelinden
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Ndoshta edhe parragjykojn,ka ndodhe te me paragjykojn ne menyre indirekte , po flas per veten time nuk bazohem ne prejardhjen tij/saj po analizoj personin qe eshte nga paraqitja qe bejn nuk me intereson te di a eshte Katunar/e apo Qytatar/e,mjafton te shoh ca shkrune dhe ca perfaqson me shkrimin e tij/saj..
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Jo ktu...po as ne realitet nuk kam kshu lloj paragjykimesh...
Per mua mjafton te jesh njeri i mire, modest dhe me humor...
Per mua mjafton te jesh njeri i mire, modest dhe me humor...
Similar topics
» Me ke nga anetaret e Klea Love keni deshire te takoheni
» Disko Forum Klea Love
» Sa mirë e njihni njëri-tjetrin?!
» Pse shqiptarët s'duan njëri-tjetrin
» A ju pelqen forumi Klea Love dhe pse ju pelqen?
» Disko Forum Klea Love
» Sa mirë e njihni njëri-tjetrin?!
» Pse shqiptarët s'duan njëri-tjetrin
» A ju pelqen forumi Klea Love dhe pse ju pelqen?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi