Foto-Kronike nga e kaluara e Shqiperise
2 posters
Faqja 1 e 1
Foto-Kronike nga e kaluara e Shqiperise
Fotografite nga e kaluara gjithmone permbajne dicka magjike
Ne kete teme do postojme fotografi nga Shqiperia dhe Shqiptaret ne vitet e shkuara. Fotografite qe kam seleksionuar per ti hedhur ne kete teme jane te fotografeve te ndryshem Shqiptare dhe te huaj. Mjerisht, eshte pothuajse e pamundur te njihen autoret e fotografive, nese dikush eshte ne dijeni mund te komentoje lirisht. Duke qene qe fotografite i perkasin se kaluares, nje pjese jane marre neper forume te ndryshme internacionale dhe Shqiptare, nje pjese nga fotoalbume te vjetra te skanuara nga vete une. Nese dispononi nje fotografi te vjeter Shqiptare, mund ta postoni ne kete teme. Mjafton qe fotografia te mos permbaje firma te faqeve te internetit
Ne kete teme do postojme fotografi nga Shqiperia dhe Shqiptaret ne vitet e shkuara. Fotografite qe kam seleksionuar per ti hedhur ne kete teme jane te fotografeve te ndryshem Shqiptare dhe te huaj. Mjerisht, eshte pothuajse e pamundur te njihen autoret e fotografive, nese dikush eshte ne dijeni mund te komentoje lirisht. Duke qene qe fotografite i perkasin se kaluares, nje pjese jane marre neper forume te ndryshme internacionale dhe Shqiptare, nje pjese nga fotoalbume te vjetra te skanuara nga vete une. Nese dispononi nje fotografi te vjeter Shqiptare, mund ta postoni ne kete teme. Mjafton qe fotografia te mos permbaje firma te faqeve te internetit
Re: Foto-Kronike nga e kaluara e Shqiperise
si paskan qe3n njerezit ne ato kohe
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Dubai, e kaluara dhe sotmja (Foto)
» Historia e Shqipërisë në 100 foto të Marubit
» Foto te vjetra te qyteteve te shqiperise ne vitet 1960-1990
» 1 foto 1000 fjalë! Ju si do t'a komentonit këtë foto miqtë e mi ??
» Misteri, foto që dëshmon një udhëtar në kohë? (FOTO)
» Historia e Shqipërisë në 100 foto të Marubit
» Foto te vjetra te qyteteve te shqiperise ne vitet 1960-1990
» 1 foto 1000 fjalë! Ju si do t'a komentonit këtë foto miqtë e mi ??
» Misteri, foto që dëshmon një udhëtar në kohë? (FOTO)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi