Ndërthurja e pazakontë, realiteti i sfiduar nga...(FOTOT)
2 posters
Faqja 1 e 1
Ndërthurja e pazakontë, realiteti i sfiduar nga...(FOTOT)
Londër, 6 maj 2012, NOA- Një krijim gjenial, kur realja ndërthuret me imagjinatën e njeriut krijohem pamje që të lënë pa fjalë.
Ben Heine u frymëzua për të krijuar copa të realitetit, me vizatime dhe krijoi koleksionin “Lapsi vs kamera”.
Aktualisht të ekspozuara në Galerinë e Arteve në Londër deri në 17 qershor, siç informon noa.al, Ben u shpreh se, “Ideja më erdhi teksa po lexoja një letër dhe përtej saj pashë transparencën, televizori më shfaqej edhe përmes letrës. Kështu unë nisa punën bashkova realen me vizatimin. Rreth një e katërta e pamjes është e përfaqësuar në letër, ndërsa pjesa tjetër është në fotografi”.
Ai e cilëson punën e tij si një mënyrë të ëndërruari, ku çdokush mund të largohet nga realiteti.
a.ymeraj/noa.al
Ben Heine u frymëzua për të krijuar copa të realitetit, me vizatime dhe krijoi koleksionin “Lapsi vs kamera”.
Aktualisht të ekspozuara në Galerinë e Arteve në Londër deri në 17 qershor, siç informon noa.al, Ben u shpreh se, “Ideja më erdhi teksa po lexoja një letër dhe përtej saj pashë transparencën, televizori më shfaqej edhe përmes letrës. Kështu unë nisa punën bashkova realen me vizatimin. Rreth një e katërta e pamjes është e përfaqësuar në letër, ndërsa pjesa tjetër është në fotografi”.
Ai e cilëson punën e tij si një mënyrë të ëndërruari, ku çdokush mund të largohet nga realiteti.
a.ymeraj/noa.al
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Ndërthurja e pazakontë, realiteti i sfiduar nga...(FOTOT)
qenkan shum te bukura me then te drejten
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Tragjedia e nje vajze qe jeton jeten duke sfiduar vdekjen
» Hubble fotografon një spirale të pazakontë
» Miqësia e pazakontë që çuditi gjithë botën