Si e mendoni martesen tuaj?
+11
Єямєℓiиdå
LaDescarada
dajti modh
Gladiola
Anakonda
CuN@BosS/
WebMaster
Shkembi
Katniss
Emona
Alberti
15 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
First topic message reminder :
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Si e mendoni martesen tuaj?
mmmmmm martesa.......e perkryer deri ne detajin me te vogel me njerezit qe dua me shum me fustanin me te bukur ne bote dhe me njeriun e jetes time. PS mundesisht dhe me helikopter hahhahah
KLEANA- I/e Regjistruar
- Postime : 8
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2012
Mosha : 32
te thjeshte dua te martohem ne kishe dhe me pas aeng te pa pare sa te kerceje edhe qeni i kallajxhiut
ehh si e mendoj un martesen time, element i par jan 4 limuzina te bardha pastaj nje vello e stiluar posacerisht sipas shijeve te mia,ne nje lokal shum te bukur me prezencen e gjith njerzeve te aferm me pak fjal nje super dasem :sad-boook:
lum si une qe e kam komshieAristogata shkruajti:ehh si e mendoj un martesen time, element i par jan 4 limuzina te bardha pastaj nje vello e stiluar posacerisht sipas shijeve te mia,ne nje lokal shum te bukur me prezencen e gjith njerzeve te aferm me pak fjal nje super dasem [You must be registered and logged in to see this image.]
Maksi shkruajti:lum si une qe e kam komshieAristogata shkruajti:ehh si e mendoj un martesen time, element i par jan 4 limuzina te bardha pastaj nje vello e stiluar posacerisht sipas shijeve te mia,ne nje lokal shum te bukur me prezencen e gjith njerzeve te aferm me pak fjal nje super dasem [You must be registered and logged in to see this image.]
do degjosh aheng nje jav para ,do te le pak pa gjum
hahah nje aristogata ka lagjia hahaAristogata shkruajti:Maksi shkruajti:lum si une qe e kam komshieAristogata shkruajti:ehh si e mendoj un martesen time, element i par jan 4 limuzina te bardha pastaj nje vello e stiluar posacerisht sipas shijeve te mia,ne nje lokal shum te bukur me prezencen e gjith njerzeve te aferm me pak fjal nje super dasem [You must be registered and logged in to see this image.]
do degjosh aheng nje jav para ,do te le pak pa gjum [You must be registered and logged in to see this image.]
kot fare
rajana- I/e Përjashtuar
- Postime : 41
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/05/2012
Mosha : 32
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Arsyet më të shpeshta pse seksi mund ta dëmtojë martesën tuaj
» Nje "te dua" qe shpeton martesen
» Shpetojeni martesen me jorganin e ri