John Travolta, akuzë nga mashkulli i PESTË
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
John Travolta, akuzë nga mashkulli i PESTË
Një burrë i pestë pretendon se John Travolta e ka ngacmuar seksualisht. Edhe kësaj radhe bëhet fjalë për një masazhator që i referohet një ngjarjeje të ndodhur rreth dy vite më parë.
Sipas ‘RadarOnline’, Travolta i është afruar burrit nga Nju Jorku pa dëshirën e këtij të fundit në një dhomë masazhi.
“Travolta i bëri të qartë atij se donte më shumë se sa një masazh”, deklaron një burim pranë akuzuesit për ‘RadarOnline’.
Akuzuesi ka ndërmarrë hapat e parë ligjorë ndaj protagonistit të filmit ‘Pulp Fiction’. Kjo është akuza e pestë që i bëhet aktorit të famshëm.
Më parë katër burra të tjerë kanë dalë nëpër media me akuza të njëjta, madje dy prej tyre ishin masazhatorë.
Avokati i John Travolta ka theksuar se pretendime të tilla janë të pavërteta dhe këta persona po tentojnë të marrin disa para pa u lodhur.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: John Travolta, akuzë nga mashkulli i PESTË
ngelen tu bo akuza;si nuk lodhen disa njerez nga keto ndodhi qe jan bo te perditshmet
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» John Travolta në Sarajevë për filmin “Killing Season”
» Mashkulli që ju do
» Mashkulli i gjore.
» Sa kushton dashuria e një mashkulli?
» Mashkulli qe qmend femrat..
» Mashkulli që ju do
» Mashkulli i gjore.
» Sa kushton dashuria e një mashkulli?
» Mashkulli qe qmend femrat..
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi