Humbet punën, hedh fëmijët nga ballkoni
3 posters
Faqja 1 e 1
Humbet punën, hedh fëmijët nga ballkoni
Eshtë cilësuar “i çmendur” akti i kryer nga një burrë 41-vjeçar, në Breshia të ITalisë, i cili i ka fluturuar nga ballkoni i katit të gjashtë të shtëpisë dy djemtë e tij, 14 muajsh dhe 4 vjeç, nën presionin e lartë të të qenit i papunë.Ngjarja ekstreme, mësohet se është shoqëruar më pas, edhe me vetëvrasjen e tij, duke u hedhur pas fëmijëve edhe ai vetë nga ballkoni.Marco Turrini, mësohet se quhej viktima, i cili ka patur një grindje me gruan e tij, infermiere me profesion, për shkak të problemeve ekonomike, pasi gjendej thuajse prej një viti i papunë.
Gjë e cila mesa duket e ka bërë atë të kalojë deri në çmenduri.
Dikur me punë si agjent reklamash, ai po ndihmohej financiarisht nga vëllai i tij, por duket se kjo e kishte lodhur shumë psikologjikisht.
Gjë e cila mesa duket e ka bërë atë të kalojë deri në çmenduri.
Dikur me punë si agjent reklamash, ai po ndihmohej financiarisht nga vëllai i tij, por duket se kjo e kishte lodhur shumë psikologjikisht.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Humbet punën, hedh fëmijët nga ballkoni
Sipas meje jo vetem papunesia..o dhe gerr verret e gruas e kane cuar deri ne ate pike....
Amon jan ca gra qe ne vend qe te te behen mbeshtetje, ta nxijne jeten me sherre ...e nerva jane te shkretat pastaj....
Sidomos me ta permend gruja lekun...qe une po te mbaj e po te ushqej....po ta perplasesh e ta varesh pra....
Them ka qene kjo e dyta me shume...po aq keq sa ka hedhur dhe femijet...gjynah...
E te rrije gruaja e te mbaje veten ajo tani...
Amon jan ca gra qe ne vend qe te te behen mbeshtetje, ta nxijne jeten me sherre ...e nerva jane te shkretat pastaj....
Sidomos me ta permend gruja lekun...qe une po te mbaj e po te ushqej....po ta perplasesh e ta varesh pra....
Them ka qene kjo e dyta me shume...po aq keq sa ka hedhur dhe femijet...gjynah...
E te rrije gruaja e te mbaje veten ajo tani...
Re: Humbet punën, hedh fëmijët nga ballkoni
qenka budalla;po si hidhen femijet nga ballkoni per nje vend pune;tashi e ke knaq rri me mirre pas hekurave sesa te rrish me njerezit e tjere;nuk i kuptoj ca njerezish jan keto????/
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» 'Humbet' perseri qyteti i zhdukur
» Zbriste nga ballkoni i së dashurës, humb jetën i riu
» 26-vjeçarja: U hodha nga ballkoni se më rrahu burri, kam frikë mos trafikon vajzën
» Humbet ndjenjat, i shpeton ekzekutimit
» Një grua humbet memorien pas një orgazme
» Zbriste nga ballkoni i së dashurës, humb jetën i riu
» 26-vjeçarja: U hodha nga ballkoni se më rrahu burri, kam frikë mos trafikon vajzën
» Humbet ndjenjat, i shpeton ekzekutimit
» Një grua humbet memorien pas një orgazme
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi